söndag 1 maj 2011

Sista helgen i SE

Då var det söndagkväll igen. Sista helgen innan vi åker hem till Bukarest. Det är ju självklart med blandade känslor som iaf jag åker. L. tycker det ska bli skönt att komma hem till pappa. För A. kvittar det. Men för mig är det si och så. Livet är mycket lättare här i SE! Kompisarna finns runt hörnet, man kan släppa ut barnen direkt i vår trädgård, det tar inte så lång tid att åka någonstans, saker och ting är inte så krångliga. Men samtidigt ska det ju bli skoj att komma ner igen för att börja ett nytt kapitel (nytt jobb, vårt liv osv) Det vill man ju heller inte vara utan. Och SE finns ju kvar......!

Så vad har vi då gjort?!
Ja sen den lilla tråkiga starten på helgen (fredags) när A mådde så dåligt, så dåligt.....så har det ändå blivit över förväntan. Vi besökte stallet och en gammal god vän. Tyvärr fick vi inte träffa den nya lilla bebisen, men jag hoppas på sommaren istället =(. Vi var ute och lekte på baksidan, vi firade L. födelsedag på fredagskvällen med min bror och hans sambo. Killen fick en massa roliga presenter....Star Wars lexikon bland annat. Den var kanon!
På lördagen skulle vi hälsa på brodern min i deras nya lägenhet....och vem hade inte kräkts då om inte hans sambo. Ja får inte den ena det, får den andra det! Vi trotsade dock oddsen och åkte till lägenheten iaf som ligger i Vilbergen. En jättefin 3:a med stor balkong och precis nyrenoverad. Där kommer de bo bra!
Sen fick jag en stund för mig själv på stan för att försöka hitta någon inflyttningspresent (utan större lycka) innan jag och killen drog på bio. Vi tittade på en 3D film som hette Trassel.
Kvällen avnjöts med lite god mat, vin och en GT.
Idag söndag har inte så mycket hänt förutom att vi åkt hem till Hässleholm och en sista shoppingrunda. Bilfärden trodde jag skulle bli likadan som den förra då killen hade jätteont i magen och ville kräkas och lillan var mest orolig, gnällig och sov lite i stöten. Kom till slut hem......
Nu sitter man äntligen i soffan. Bilder från shoppingen dessa två veckor finns på den nya sidan "shopping" och bilder från Norrköping finns längst ner!
Gonatt folks!

1 kommentar:

  1. Kul att se alla bilder både från påsken i Skåne och dagarna i Norrköping. Det var ju skönt att det blev några trevliga stunder här hemma och inte bara sjukdomar. Jag måste säga att det blev väldigt tomt och tyst när ni åkt. Tråkigt att man inte kan få lite grand lite oftare. Det händer ju så mycket med barnen hela tiden. Vi har inte känt av några magsympton än så vi har nog klarat oss. Allt lugnt hos er också hoppas jag. Speciellt med tanke på er resa i morgon. Har Ludvig packat klart in sin nya väska? Har också postat "plastbiten" till Anne i dag. Pussar och kramar. Mormor.

    SvaraRadera