onsdag 4 maj 2011

Pussel

Svårt att lägga sommarsemester och annan semester. Speciellt när det är många inblandade.
Man har ju alltid lite i bakhuvudet hur alla andra har sin semester. Men vem är det egentligen man ska ta hänsyn till. Är det sig själv och ens närmaste familj, eller är det inkluderat alla ens släktingar med ett stort antal personer.
Ja den frågan är svår att besvara, har alltid varit och kommer nog så alltid att förbli.
I vilket fall som helst så är det mitt nya jobb som "ställer" till det lite så att vi måste pussla, pussla och pussla. Sen hur det pusslet blir, om det fattas lite bitar eller går snabbt att lägga är en nöt som skall knäckas......!
Om ni har några ideér om hur detta pussel ska läggas.....var god och lägg en kommentar =)

I övrigt idag har vi lämnat killen på skolan efter vår semester. Alla barnen var glada att se killen, och killen var glad att se dom. Skönt att vi tom kan ta semester nu utan att det blir några hysteriska sammanbrott.
Jag och tjejen har varit och hälsat på min (förhoppningsvis) nya arbetsgivare för lite info m.m.
Sen har det nog inte hänt så mycket mer idag, förutom den sedvanliga matlagningen (middagstips under ny sida) och så lite lek med de nya leksakerna, uppackning av allt vi fick med oss från svedala.
Jo en hel del bollspel har vi hunnit med idag med, alla fyra i familjen tom.....=)

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att det gick bra med Ludvig efter det långa skoluppehållet. Det är ju sådant man tänker på. Toppen. Sommarpussel låter svårt, speciellt om man vill hinna med så mycket som möjligt under kort tid. Men ni har ju erfarenhet från tidigare år, så det kommer nog att lösa sig även i år. Ha det så gott allihopa. Kramar. Mormor.

    SvaraRadera
  2. Gott att höra att det gick bra för Ludvig att komma tillbaka till skolan. Man tänker ju en hel del på honom. Semestern- jag säger som mormor , det brukar lösa sig och ni får väl utgå från era egna önskemål och från hur det ser ut på jobbfronten. Kommer tid , kommer råd! I vilket fall som helst är ni mycket efterlängtade och välkomna när semestern än infaller. Vi finns ju alltid här - Kramar Farmor/svärmor

    SvaraRadera