torsdag 12 maj 2011

God lunch med några svenska bönor!

Då var det torsdag igen, snart helg. Så skönt. Speciellt när det innebär att vi får se den andra hälften av detta föräldrapar!

Idag har det varit "little munchkins" på den brittiska skolan. En liten playgroup för småbarn 1-4 år. Det är sång, lek och mellanmål som står på agendan. A. tycker att det är jätteskoj och eftersom det enbart är på fm är jag tacksam över att hon numera faktiskt klarar av att bara sova efter lunchen.
Lunchen ja....idag har det varit ytterligare ett restaurangbesök (går kanon med min Cambridgediet) med svenskorna. Mysigt och gott......en laxsallad stod det på min meny. Hade dock gärna velat ta efterrätten de andra donnorna tog! En mumsig, kladdig, superchokladig "lavabakelse". Är det något de verkligen kan i detta land så är det bakelser!

Gårdagen rymde ju också ett annat restaurang besök. För oss alla tre. Barnen fick vara på födelsedagskalas. Det var ju eg. killen som var inbjuden, men A. får ju hänga med som en liten spindel på en klibbig tråd. Medans barnen lekte i leklandet (en av de andra barnens nanny tog hand om A som blev vansinnigt arg när jag skulle ta henne därifrån) hade föräldrarna bokat bord på en närliggande restaurang. Trevligt, självklart hängde man ju med (det går fortfarande kanon med Cambridgedieten!)
Det var en liten italiensk restaurang och vi åt lite plockmat med tomat, mozzarella och god kycklingsallad.
Barnen i sin tur fick god kycklingsnitzel med den sedvanliga pommes. Efterrätt och sen på det en himmelskt god chokladtårta i form av "Blixten McQueen". Killen och jag åt inte tårtan (jag luktade, killen smakade) men det gjorde däremot A. Men å andra sidan, vad äter inte hon??Soffan hägrar...imorgon har vi playdates här för en massa mammor med barn. Tiden står inte stilla här! Har dock hört att det är någon musiktävling som pågår idag? Kan det stämma?

1 kommentar:

  1. Hej!
    Det verkar som ni får dagarna att gå. Du hinner ju inte med nåt vanligt jobb....
    Apropå mat så strunta i Cambridge-kuren. Ät GI istället så kan du lätt följa med på restaurangbesöken. Ha en skön helg! Kram Weronica

    SvaraRadera