söndag 29 maj 2011

Slutet på veckan

Idag är det söndag.......
Har precis avnjutit en Cambridgefrukost, bestående av gröt, på vår uteplats. Börjar tröttna på mitt cambridge igen. Blir väl lätt så när det "bara" är de där sista kilona som ska bort.
Vill att nannyn ska komma nu så man kan få börja träna igen.
Barnen leker ute i solen. Vi har ju fått massor av uteleksaker så nu har vi; vår klätterborg, ett lekhus, en sandlåda, en polisbil, en traktor, en plaskdamm och en gungbräda. Och så äntligen är poolen fylld! Men vi kommer inte hoppa i den på ett par dagar. Det är nämligen svinkallt!!!
Tar det 5 dgr att fylla den lär det väl ta 5 dgr att värma den med. Man är väl glad om vi kan använda den i slutet av sommaren iaf =)

Som sagt....det har hänt en hel del sen sist.
I torsdags var jag och A först på Toddlers group. Hon älskar verkligen att leka med de andra barnen, och äta mellanmål där =)
 På em hade vi sen lille Herr Björkman på besök. De lekte utomhus hela tiden och hade så skoj så. Tur att vi har lite svenska barn att umgås med. Båda två hade tydligen räknar ner dagarna tills de skulle få leka igen.....Härligt!
I fredags kom så store Herr Stjernfeldt hem. Äntligen! Men tyvärr vaknade lillkillen upp och var helt förstörd i sin hals, så vi stannade hemma från skolan. Tog väldigt lugnt på fm, åkte till Baneasa, åt lunch på Burger King (ja jag åt Cambridge) och handlade present till pappa. (vad ser ni under shoppingsidan)
På kvällen hade vi lite fredagsmys inför helgen.

Igår åkte vi på en liten sightseeingtur ut till ett annat Mall i staden. Det första megamall, om vi inte minns helt fel. Dock inget att hänga i julgranen, men det blev lite fina kläder till barnen (mer under shopping)
På lördagskvällen hade vi två väldigt trötta barn så det blev tidigt födelsedagsfirande för mannen (blev en dag äldre än tre nollan och börjar också närma sig fyrnollan!)God mat, lite presenter och sen försvann barnen till sina sängar och vi satte oss ute i den ljumma sommarkvällen och avnjöt en GT......

I dag, söndag har barnen nu målat sina första tavlor som ska upp på väggarna. Bad var ett måste därefter, plask, plask å plask.
Nu är det lunch...

3 kommentarer:

  1. Åh vilka härliga bilder! Ser ut som att ni har haft en skön helg. Är det målarfärg Agnes har överallt? I så fall - kom det något över huvud taget på tavlan? Vilket fint kort du fått på syskonen ihop, de är ju ursöta tillsammans! Här i Malmö har det varit en tuff helg, blandat jobb och fest (tuff kombination, kan jag meddela). Hoppas ni får en fortsatt skön kväll och hälsa födelsedagsbarnet!

    SvaraRadera
  2. Hej hela familjen. Det är lika roligt varje gång att läsa vad som händer hos er och att titta på alla bilder. Det förgyller dagen. Hoppas att Ludvig är bättre i halsen nu när farmor och farfar snart kommer. Ha en trevlig vecka med mycket sol, god mat, utflykter, bus med barnen, etc, etc. Tänker på er. Mormor.

    SvaraRadera
  3. Ser verkligen fram emot att komma till er. Får vi bara vara med om hälften av vad ni gör under en helg, den veckan vi är där kommer vi att vara nöjda. Men det viktigaste av allt är att bara få träffa och vara med er.Romania here we come!!!!!!Ses på tisdag. KramarFarmor och Farfar

    SvaraRadera