Mys o Pys

Om du vill göra en skillnad i världen kan du börja eller fortsätta genom att ge ditt stöd till Rumänska Kvinnor och Barn genom denna sida.

Jag och min väninna stödjer en organisation i Rumänien genom att köpa in ett antal av deras och egendesignade produkter som vi har till försäljning.
Du kan köpa dessa produkter genom att kontakta oss mailledes eller ett telefonsamtal.

Produkter är handgjorda av en organisation i Rumänien, SecondChance, som görs av deras numera oberoende workshop där några, tidigare arbetslösa, kvinnor har lyckats få en anställning. Organisationens mål är att, genom olika initiativ, stärka och utveckla färdigheter hos invånarna i kommunen Berceni så att de kan möta morgondagens utmaningar.
SecondChance startades 2002 som ett led att förbättra levnadsstandarden, som efter kommunismens fall försämrades radikalt genom olika nedläggningar av de lantliga, statliga bolagen, hos invånarna i Berceni.

Vi hoppas självfallet på att de skall bli fler genom denna gemensamma satsning.

Dessa är produkterna;

KUDDAR MED BOLLFRANS div färgställningar även några som inte finns på bilder nedan. Kommer med innerkudde. ENBART 100 KR


DOCKORNA MYS O PYS ca 25 cm höga. Mjuka och sköna ENDAST 40 KR


VIMPLAR med 18 st FLAGGOR. Ca 4 m. Olika färgställningar. ENDAST 150 KRVÄSKOR i modell 25*25 eller 40*40. Rosa eller blått lock som stängs med dragkedja och locket med karborre. ENDAST 110 resp 130 KR
Om ni är intresserade av dessa produkter ring Sofia  070 694 98 83 eller Anne 070 884 87 68
eller så mailar ni på ;
s.stjernfeldt@hotmail.se

Om ni vill att produkterna skall skickas gör vi självklart det mot postförskott samt porto.

TACK för DIN medverkan!

1 kommentar:

  1. Hej! Bor du i Bukarest nu? Jag lar mig svenska och skulle vilja med dig.

    Min facebook kontact: draceadanadrian@gmail.com

    SvaraRadera