onsdag 3 juli 2013

Sommar sommar och midsommar

snart är det det även för mig.
På fredag åker jag "hem" till Sverige för några veckor. Barnen är redan där sedan några dagar tillbaka.
Vi har dock hunnit med att ha svärföräldrar här samt faster och sambo. Vi har firat midsommar med all dess spektakel som midsommar lunch med sill och nubbe. Dock hade vi en hel del sill och nubbe över efter lunchen. Det verkar vara mest vi nordbor som gillar den råa fisken.
Vi badade, hade femkamp, godislöp, dragkamp, kladdkaka med jordgubbar och så grillning på kvällen. En mycket trevlig tillställning måste jag säga och även om vi inte var i Sverige så kändes det svenskt.

Vi har dessutom hunnit med att besöka sjukhuset med killen. Han ramlade så illa på midsommar så han fick en fraktur och armen i gips i 3 veckor. Sen har vi besökt tandläkaren med flickan 3 gånger eftersom hon också trillade på midsommar och slog i sin tand (igen för typ 5:e gången) Som tur är sitter tanden bara lite löst men allt är fortfarande intakt.

Sen har vi åkt sightseeingbuss genom Bukarest, varit på Vacamuu, badat, shoppat (läs fasters sambo) och haft mycket trevligt.
Barnen åkte hem med farmor o farfar i helgen vilket innebär att jag o maken haft några barnlediga dagar och de har vi utnyttjat till fullo genom att sova länge efter utekväll med norrmännen, bara ätit på restaurang, varit på 2 bioföreställningar....ja och så klart jobbat med.....
Nu är det dags att gå ut i solen och trädgården.....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar