måndag 2 maj 2011

Åter till Bukarest

Oj vad jag blev trött nu när man äntligen satte sig ner i soffan.
Även om man tänker att det är inte så mycket som ska/behöver ordnas innan man reser iväg så lyckats det på något sätt alltid bli det iaf. Eller vad säger ni?
Som tur är har svärmor varit här och tagit hand om barnen/hjälpt till med städning så att man ska bli klar innan avresan imorgon.
Denna gång kommer vi alltså inte att ta någon hotellnatt på Hilton inte. Nä, med den fina citytunneln tar det numera bara 1 h o 10 min att komma till Kastrup. Någon har verkligen tänkt till där....
Dagens övningar har idag inneburit att byta gardiner, byta sängkläder (som svärmor tvättar), tvätta det sista, damma, dammsuga, städa toaletter och så den egentliga bedriften att lyckas packa ihop 23 kg i min gigant väska. Inte för mycket...nej nej säger de då på Kastrup, och så roligt ska vi inte ha igen. Och inte för lite...för man vill ju ha med så mycket som möjligt. Lillmannens nya väska är också den på bristningsgränsen. Han har ju packat ihop alla leksaker han fick i födelsedagspresent och självklart allt godis från påskägget som inte har blivit uppätet ännu.
Taxin är nu beställd till morgondagen och sen återstår bara att få med alla gosedjur, nappar så att vi inte får några hemska upplevelse imorgon.
Gonatt gonatt....syns i Bukarest!

2 kommentarer:

  1. Det blir mycket slit och släp med dubbla boeenden. Vad skönt att Annette har kunnat hjälpa dig med både detta och barnen. Hon är en riktig klippa! Nu hoppas vi bara att tåg/flygresan går bra, utan nya missöden. Och Pontus på plats och möter upp i Bukarest. Förhoppningsvis flyger ni också mot varmare väder, här snöade det på morgonen och var skitkallt. Pussar och kramar till er allihopa. Mormor.

    SvaraRadera
  2. Tack för dessa fantastiska dagar vi fick tillsammans. Saknar er redan innan ni åkt!!! Det känns så fruktansvärt tomt varje gång vi skiljs åt och jag vänjer mej aldrig vid att ni är så långt bort.Tänker mkt på Ludvig.Agnes är ju så liten så hon är ju ännu så länge fullt nöjd med att ha mamma ,pappa och storebror runt sej.Hoppas att Ludvig inte saknar sina Hässleholmskompisar allt för mkt. var rädda om er! Kramar i mängder från Farmor o Farfar

    SvaraRadera