söndag 15 maj 2011

Sagt och hört från killen

Ibland kan det vara rätt så roligt att bara lyssna.
Så här kan det låta då...
-"A., A. lilla gumman. Men hör du inte när jag pratar med dig.....behöver du hörapparat eller?"
eller så kan det vara så här
-"Men lilla gumman, är du trött eller. Men ska du inte ta och passa på att vila dig lite?"
vad kan de bara få allt ifrån?
Sen har vi hört detta från farmor och farfar. Till saken hör dock att killen nyligen hört några sånger från Grotesco på youtube och naturligtvis ställt lite frågor kring detta.
Killen tittar på TV med farmor och farfar, ni vet det där nya när par ska tävla mot andra par för att se vem som vet mest om varandra.
I detta program är det Andreas Lundstedt och hans partner som ställer upp. Killen frågar lite fint varför det är två pojkar och farmor svarar att A. L då har en pojke som man och inte en kvinna.
När paret sedan räcker upp sina spatlar så att de svarar fel hörs följande från killen
-" Ja det är bögarnas fel, bögarnas fel....."

3 kommentarer:

  1. Ha ha, han e så rolig. När jag va i samma ålder o åkte med min farmor o hon tvärnitade skrek jag "Ska du köra ihjäl oss eller!!!!????" Var fick jag det ifrån då? Låter som om ni har det fullt upp, härligt. Hoppas allt e bra, V skickar en kram :) /Linda

    SvaraRadera
  2. Ja, det är inte klokt så mycket barn vet nu för tiden. När jag var 5 , visste jag inte ens att det fanns "pojkar son tyckte om pojkar". Tiderna förändras! Jag kommer osökt att tänka på en annan rolighet som kommit från killen. Det var när han satte på teven , fast han inte fick och fick en "åthutning" av mamma och genast replikerar_"Du det där tänker jag inte ta till mej!". Han är mycket verbal och slagfärdig den grabben.Har skänkt oss många goda skratt , den lille älsklingen./ kramar Farmor

    SvaraRadera
  3. Ludvig gav mig en gott skratt på fredagsmorgonen, och nu fick jag ett till med farmors berättelse. Han har verkligen fått till det med det verbala. är det mammas eller pappas gener? Kram. Mormor.

    SvaraRadera