torsdag 5 maj 2011

En helt vanlig onsdag

Tänk att regn är precis likadant oavsett var man befinner sig?!
Kallt, blött och det bildas en massa regnpölar här och var. Det som dock är skillnad här mot hemma är att det tyvärr inte verkar finnas så utbyggt avloppssystem med brunnar där vattnet kan förflytta sig genom. Som ni säkerligen förstår så bildas det enorma vattenpölar på sina ställen.
Utsikterna för morgondagen och hela helgen verkar vara i samma anda som idag.
Tur att det finns annat att göra.
Nej......jag har inte shoppat idag om det nu var någon som trodde det. Eller jo, förresten. Om man kan klassificera matinköp som shopping så har vi gjort det. Inte på den vanliga Mega Image, utan på IKEA.
Killen ska ha med sig Daimtårta till skolan imorgon för att han nyss fyllt år.
Dagen har också idag avlutats med en massa bus från barnens sida. Kurragömma (nu vet de precis var de ska gömma sig om de inte vill att vi ska få tag på dom) och fotbollsspel.
Den började faktiskt också med lite bus från tjejen....
Vem har sagt att små barn inte vet vad godis är och så fort de får syn på en påse vet de vad som finns i den...uppenbarligen!

2 kommentarer:

  1. Godis ÄR gott , tycker farmor också. Eftersom det blivit lite för mycket av den varan under påsken , vilket medfört x kilos viktökning, hade jag bestämt att avstå tills dess jag tappat nyss nämnda kilo. DÅ kommer maken hem med , just det, en ganska välfylld godispåse med anledning av undertecknads namnsdag igår(jodå ,jag heter Monica också om ni undrar). Det är vid sådana tillfällen den goda karaktär man borde ha flyger all världens väg. Men gott var det så länge det varade!Och nu mår jag som jag förtjänar. Men i morgon är en annan dag och då ska jag ........ Kanske...... Om jag inte ,precis som Agnes , får syn på en godispåse. Borde kanske gå en kurs hos dej i konsten att ha karaktär att motstå allt som är sött, fettbildande och onyttigt. Fast det är nog dömt att misslyckas. Men jag beundrar dej! Och Agnes- Ja hon är ju Sweet as candy, hela hon där hon sitter med påsen med sega nappar.Hon har sannerligen redan fått smak för livets goda, så liten hon är.Kramar till er alla
    från farmor

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Regn är inget kul men här hemma i Sverige ska det vara fint väder fredag-tisdag (det var så långt som prognosen på tv sträckte sig). Mycket trevligt med dina middagstips! Ha en bra helg! Kram Weronica

    SvaraRadera