torsdag 25 augusti 2011

Tandajäkeln

Torsdag kväll....sitter i hotellsängen och filosoferar...något fattas mig.
Just ja...det är tandjäkelskapet som har försvunnit ur min kropp, men värken har återkommit....
Men det blir väl bra snart antar jag. Glad iaf att vi slapp sy, så jag behöver inte gå till en tandläkare igen trodde han. Det var ju bra.
Besöket hos tandis var över på ett litet nafs, men inte var det behagligt för det och inte sa det plopp i alla fall. Jag undrar verkligen om det gör så hos nån?!
Nu är jag bara hungrig....får väl ta mig en proteinshake. Gott å få leva på det ett tag, not. Har ju visserligen gjort det i helt andra sammanhang, så en biverkan av detta kan ju självklart vara att man tappar något semesterkilo. Och DET är ju inte fel!

I övrigt har vi dag lärt oss allt om pass och olika resehandlingar. Mycket att lära sig och allt är minsann inte så självklart som man tror när man står där i kön hos polisen för att få sin bild tagen och sen få det lilla röda häftet. Det ska bli skoj att få göra sitt första pass när den tiden kommer. Hoppas bara man kommer ihåg allt som ska med. (obs alla har inte lika lätta ärenden som du o jag när man bara går till polisen)

Igår var jag ute med min gamla jobbarkompis som flyttat hit. Jätteskoj att träffa henne igen och det lilla nytillskottet som bara var 3.5 månad. Små händer i mina, små gurgel, små leenden.....å så gulligt, men jag ska ändå inte ha nån mer. Men man kan ju inte låta bli att tänka tillbaka på den tiden när det begav sig =)

Ja vad mer då kan man ju undra?
Jo just ja....
Ni får veta, bara ni lovar att INTE berätta för våra barn!!  LOVA!!

När vi kommer hem på tisdag kommer det att finnas en katt i vårt hem.
Japp ni läste rätt...en katt. Jag har inte varit med och bestämt om detta!
Min man har helt sonika tagit ett eget beslut att adoptera en katt som vår nanny lyckades rädda från att bli uppäten av vildhundarna. Ja så säger ni säker att det är klart att man ska det.
Och det är det väl egentligen. Men vi är ju redan bortlovade till en annan katt!
Den som min man skulle ta som betalning när han inte hade pengar för sin taxiresa ni vet?!


Vi får se vad som händer....men nu är vi de facto kattägare, för den kommer imorgon.
Kattlåda, matskålar och diverse andra saker är tydligen redan på plats!

2 kommentarer:

  1. Stackars, stackars dej! Men nu kan det bara bli bättre och bättre dag för dag. Annat är det för oss här. Det kommer att bli alldeles fruktansvärt tyst och tomt när ni åker hem!!!!! Tomt, inte bara i huset. Nej hela jag kommer att känna mej fullständigt tom och ledsen. Det lär ju dröja innan man får känna de där små armarna ,Få de goa pussarna och kramarna, höra och se alla roligheter igen.Men jag vet att det kommer att väcka stor glädje med en egen katt.Hoppas bara att han gillar barn mer än vad Edward gör. Hoppas du har mindre ont i morgon och att du kan sova gott inatt!Kram Svärmor

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att tanden är borta nu och slippa få värk i den igen. Bara två kvar? Hur många katter ska ni ha egentligen? Är inte det här den tredje? Men barnen blir nog jätteglada. Pussa och krama dom när ni ses senare i dag, och hälsa svärmor och svärfar. Kram. Mamma.

    SvaraRadera