onsdag 17 augusti 2011

Mer Sightseeing

Efter långa dagar i UD´s lokaler där vi matas med teori om hur man bla utfärdar en visering, hur ansökan ska gå till osv. är det ganska skönt att komma ut ett tag.

Idag på lunchen höll jag på att fastna på slottsbacken, mitt under högvakten. Hörde någon bredvid mig viska att just idag var nog den dagen med mest turister i hela Stockholm. Och mycket folk var det. Knappt man kunde ta sig någonstan, så jag fick lugnt stå kvar. Iofs gjorde ju inte det någonting eftersom jag nog inte har sett Högvaktsbytet ngn gång tidigare, dessutom är det inte några värnpliktiga som gör detta längre (fick jag reda på senare) Så här såg det ut..
 Efter dagens slut tog jag mig på den sedvanliga sightseeingrundan och spanade in Stockholm i det fina vädret. Jag var på Skeppsholmen, Hamngatan, Kungsgatan, Hötorget, PUB, såg Strandvägen, slottet....hm, känner att det börjar likna Monopol här. Tyvärr kan jag inte spendera lika mycket pengar som i spelet. Tyvärr var jag inte vid slottet när V och D tillkännagav att de tydligen ska ha barn. Nåja.....håll tillgodo med lite bilder från staden. Imorgon tar jag nog svängen förbi Gröna Lund, men då ska jag ha mina gympaskor på mig...attans att mamma alltid ska ha rätt!Lite konstGrönan 
Hötorget
andra turister
1 kommentar:

  1. Mammor vet bäst!!!!! Härliga bilder från vår vackra huvudstad. För visst är det vackert. Man förstår att turisterna kommer. Ha det bra. Mamma.

    SvaraRadera