tisdag 9 augusti 2011

Seriöst....

hur jäkla varmt kan det bli?
Idag har jag nästan svettats bort....och då har jag knappt varit ute.
Kan inte ens tänka mig hur de stackars "arbetarna" känner sig. Tex. de som gräver för nya trottoarer för hand (har jag passerat ett antal idag)
Temperaturmätaren har idag gått över 36,5 grader....liiiiiiiiiiiiiiiiiiiite och liiiiiiiiiiiiiiiiiiiite för mycket för mig måste jag nog säga. Känner sig mest bara blöt överallt. Har med andra ord inte gått i några affärer idag. Iofs har de ju aircon. på mallen, men ändå. Kanske ska man tvätta kläderna innan man använder dom här?? hmmmmmm, tål nog att tänkas på!!!


Ps 1. Kusinbarnet har inte kommit än.....jäkla unge i två bemärkelser. Stackars lilla J. och jäkla skit att jag inte vann vadet!
Ps 2. Fasiken vad skönt det är med hemhjälp som gör typ allt så man bara får umgås med sina barn!!!! och som dessutom lagar god mat som man kan ha som matlåda
Ps 3. Ja vad ska jag sätta här....hade något bra, men det får nog vänta tills imorgon när jag inte har vin i kroppen....eller knoppen. ( har tryckt på deleteknappen några gånger under detta lilla avsnitt)
Ps 4. Faaaaaan, rent ut sagt.....det ÄR varmt!

4 kommentarer:

 1. låter som ett jobbigt liv du lever,,, fy fan vad skönt jag vill oxå va lyxhustru ha ha puss på dig det är du värd

  SvaraRadera
 2. Det är väl synd att klaga på värmen! Du får svalka dig i helgen, för här är bara 15 grader nu på morgonen. Nästan att jag fick ta fram vantarna när jag cyklade. Annars verkar det ju prima liv hos er. Sköt om er. Mormor.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig precis - när temperaturen stiger över 25 tappar jag allt sans och vett. Tacka vet jag svenskt augustiväder: 18 grader, regn och blåst!

  SvaraRadera
 4. Tur för mej att jag inte är där nu. Jag som svettas när det är minusgrader (nästan)Här i Osby ligger medeltemperaturen dessa dagar runt 17-18 grader så ta med kläder-efter-väder till barnen.Fö sägs det ju att det inte finns ngt dåligt väder. Men!36.5 tycker nog jag ÄR dåligt väder. Iallafall mår JAG illa.Hoppas ni inte smälter bort.Förresten- vad gör barnen sådana dagar? Orkar dom ens leka? Kramar Farmor

  SvaraRadera