torsdag 4 augusti 2011

Städartiklar

En liten fundering som satt sig i mitt huvud under dagen?
Hur många städartiklar till ett hem behövs egentligen?
Skulle kanske ta och fråga svärmor om det för att få ett ordentligt svar, från en som inte är professionell men som ändå tar priset.

Vår nanny/städerska kom imorse med 8 olika produkter som ska göra vårt hem skinande rent. Klagar inte, men bara undrar om vårt hem inte varit rent tidigare eftersom vi haft ungefär max 4 olika.
Eller så är det så att det kommer fler och fler produkter på marknaden och just DEN är den bästa för just Det området. Ja jag vet inte, orkar inte bry mig något nämnvärt, kanske därför jag inte blir proffs på städning!
Skönt är det iaf att ha någon som gör det åt en så att man slipper botanisera bland hyllorna, utan de bara dyker upp i ens hem och gör sitt jobb! Kalas!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig lyx, någon som städar åt en. Du behöver inte bry dig, bara det blir rent och fint. Titta på städhyllan i affären, finns betydligt fler än 8 olika produkter, alla bra på sitt sätt. Även om inte jag använder så många olika sorter. Ajax funkar till det mesta.
  Ha en bra helg med familjen. Mormor.

  SvaraRadera
 2. Jajamensan, visst städas det en del här. Lite knäppt kanske men för min del är det lite meditativt att gå omkring i ett lugnt tempo och tyst hus och småplocka (kanske en konsekvens av att det inte är så lugnt och tyst på mitt jobb). Men så många olika produkter används inte. Håller med mormor-Axaj alt cillit Bang och ett par gånger om året Axaj fönsterputs. Men oj Toaduck aktiv gel höll jag på att glömma. Luktar jättefräscht och blir dessutom rent ända ner i kröken. Men jag kan förstå känslan att komma hem till ett rent hus efter en arbetsdag när man som ni har små barn. Ni kan ju ägna er mer åt dem på det sättet och det är gott.Kramar svärmor

  SvaraRadera
 3. Ja klart skönt är det iaf. Och vi har faktiskt fått en sån där anka i våra toaletter nu. Vårt första problem var bara att ankan orsakar lite översvämning så den måste flytta på sig. Men det löser hon nog =)

  SvaraRadera
 4. Själv satsar vi på taktiken att vara hemma så lite som möjligt. På det viset behöver man inte direkt städa, möjligen damma av det värsta en gång då och då;) På tal om det skall jag snart kolla in en Oktoberresa till Bukarest. Finns det någon helg som passar er bättre än andra?

  SvaraRadera