lördag 6 augusti 2011

Dagen

Tänk vad mycket man kan få gjort på en dag om man bara stiger upp på morgonen. Nu tänker jag ju självklart inte på en vanlig vardag när man måste upp för att tjäna de små kulorna (de stora får någon annan stå för)
Nej nu tänker jag de dagarna när man, om man inte haft barn, hade kunnat ligga kvar i sängen.
Men minsann med barn som går upp när morgonen har guld i mun ja då har man redan klockan 11 hunnit med både träning och första morgondoppet.
Säga vad man vill om att bo här, men det är bra skönt att bara kunna slänga sig i poolen....speciellt efter en springtur. Som man visserligen får göra på gymmet.
Så har vi också hunnit med en lunch på mallen. Spaghetti carbonara till barnen, fisk med broccoli till mig och spaghetti bolognese till mannen.
Sen fick jag några timmar för mig själv på shoppingcentret, närmare bestämt så tror jag att det blev 3 stycken. Över en timme fick tyvärr spenderas i mataffären....de typerna håller ju hela tiden på att möblera om bland hyllorna. Så nu när det gått 6 v. sedan sist är det ju ännu svårare att hitta i denna gigant till affär. Fick tyvärr också konstatera att det inte finns en tillstymmelse till färsk grädde någonstans att finna i staden......Någon som har ngt tips???

Andra badtillfället har vi också hunnit med och nu sitter vi lite lugnt med ett glas vin och Eliza Doolittle i bakgrunden. Och tänk....städning har vi inte alls ägnat oss åt idag =)=)=)=)=)=)

Ps. ingen kusin har hittat ut ännu =(=(=(

1 kommentar:

  1. Visst, morgonstund har guld i mund, så säger ju ordspråket. Och man blir ju faktiskt inte piggare av att ligga och slöa/sova ett par timmar extra på morgonen. Såvida man kommer i säng i normaltid förståss. Kul att du har börjat shoppa igen!!!
    Du behöver väl lite extra när du har börjat jobba, och så måste ju barnen och maken ha lite också!!!
    I dag bara regn så det blev tidigt hem från landet. Och ingen liten kusin än. Vi väntar. Ha det bra hela familjen. (Nu kom en skur igen.) Mormor.

    SvaraRadera