tisdag 16 augusti 2011

Gamla stan och museum

Idag har jag gått till tandläkaren, förutom att vara på kursen då.....
Har nu fått pencilin, munskölj, speciella tandborstar, ny tid för operation (dra ut tanden....) nästan vecka. Ja, måste man så måste man. Vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt att detta händer nu. Hade ju varit bra om man kunde få vara kursen utan några missöden, men å andra sidan; vill jag dra ut tanden i Rumänien?

Hela eftermiddagen/kvällen har jag sen varit på språng. Pga uppbokade datasalar slutade vi relativt tidigt på kursen. Så jag passade återigen på att gå på lite museum.
Idag blev det Slottet och representationsvåningarna och så klart slottskammaren.


 Efter slottet var det dags för Gamla Stan. Strosade runt, sprang in i små butiker som man bara ser här, gick gata upp å gata ner, gick dit näsan pekade....

Jag tror minsann att jag gick hela den rödmarkerade vägen....och inte nog med det. Gick lite till....upp till stan och runt på Åhlens.
Och då kom jag in i modehimlen......kläder, skor, väskor i långa rader och nästan, ja nästan allt gillade jag =)
Tror nog minsann att Stockholm slår Bukarest på fingrarna när det kommer till det här med mode....men så har det ju självklart med smak att göra med. Jag gillar väl helt enkelt mer stilen här i Sverige.
Till slut kom jag tillbaka till hotellet med ömmande fötter.....nu ska de och ögonen få vila. Syns imorrn!
3 kommentarer:

 1. Skönt att det gick bra hos tandläkaren. Synd att det händer mitt i kursen, men positivt att det händer här i landet. Jag skulle absolut inte vilja gå till tandläkaren någon annanstans. Kul att se Stockholm ordentligt. Det är ju en mycket vacker stad och finns mycket att titta på och handla förståss. Du får se till att du har joggingskorna på annars blir fötterna så trötta!
  Ha det bra och sköt om dig. Mamma.

  SvaraRadera
 2. Stackars,stackars dej!!!!!Tandvärk som är så förfärligt hemskt. Hoppas penicilinet verkar snabbt så att du åtminstone slipper smärtan. Men skönt att höra att du är ute och utforskar huvudstaden på fritiden.Passa på att njut av lite egentid. Det är du värd! det går jättebra med barnen. Full rulle hela tiden!!!!!!Kram Annette

  SvaraRadera
 3. fdryjbjj..... bj ddkkkkkkkdseedj0vbfdgh................................hgfxzsdd plllllllllllllll.kjhyf vbvhnhjk Kramar Agnes

  SvaraRadera