söndag 7 augusti 2011

Dagen del 2

Oj vad trött jag är. Hur kan man bli så trött av att göra ingenting??
Dagen B, har inte haft mycket i sitt sköte. Sov till typ halv tio, med andra ord helt tvärt emot vad dagen innan började med. Sen frukost och sen iväg för att möta lite vänner i parken.
Var i parken, lekte, åt lunch, åkte till Hornbach och köpte leksand, åkte till IKEA (tillbaka till rutinerna) och köpte badhandukar, åkte hem. Ja ok, det var väl en del vi har hunnit med, men ändå.

Det stora anmärkningsvärda att vi idag fakiskt har bröllopsdag. Sju år sedan vi knöt banden i Tävelsås kyrka. Det var minst lika varmt den dagen som det har varit här idag.
Och vad mycket vi har hunnit med på de sju åren.....
Jobbat, fått två barn, flyttat Hässleholm, byggt hus, flyttat hit till Bukarest, bytt jobb både en och två gånger och så en massa andra roliga händelser så klart.....
Tiden går fort, men som någon klok människa sa så ska man alltid se till att leva idag, för imorgon vet du inte vad som händer!!



3 kommentarer:

 1. Stort grattis på er bröllopsdag! Att det är sju år sedan ni gifte er är helt sjukt, men precis som du säger har en hel del hunnit hända sedan dess. Det var en fantastisk dag i alla fall, hoppas ni haft det gott idag också och firat lite:)

  SvaraRadera
 2. Grattis på bröllopsdagen. Det var en toppendag som vi aldrig glömmer. Kul att se gruppfotot från bröllopet. Det ger en del flashbacks.
  Kramar från oss här i Norrköping.

  SvaraRadera
 3. Grattis på bröllopsdagen önskar även vi i Osby.Förutom att det var en fantastisk dag minns jag också att det var årets absolut i särklass varmaste dag.kramar T och A

  SvaraRadera