måndag 22 augusti 2011

Älskade barn!

Helgen har varit super, i många avseenden....!

Åkte ner till Skånelandet i fredagskväll, kom till Hässleholm sent sent. Taxi till huset, lite tv å sen stupa i sängen. Så klart man inte kunde sova då...snart skulle man ju se barnen.
Vaknade således mkt tidigt...redan kl 6. Inte på tal om att somna om, så det var bara att knata upp, duscha och sen gick till stationen igen, väskan efter (fasiken.....det är tungt) och sen till Osby och där möttes man sedan av två helt underbara små leendes ansikten! *KRAM o PUSS*
Helgen bjöd sen på mycket kurragömma, tennisspelande och dans. Eric Saade spelades på högsta volym med sprattlande ben och fäktandes armar.
På lördagskvällen grillades det sen med ugnsbakade grönsaker. MUMS....kom då att tänka på att det var det första riktiga mål mat på hela veckan. Snacka om att det var gott....

Igår åkte jag sedan tillbaka till Stockholm igen. Ingen rast, ingen ro...alltid någonstans man ska vara.
Det var jobbigt att åka från de små. Ledsna små ögon och kramar som inte ville släppa en, och jag ville självklart inte släppa dom.

Men snart har veckan gått och jag får se dom igen och tills dess vet jag att de är i tryggt förvar.
Tack farmor o farfar ....

1 kommentar:

  1. Det måste kännas härligt att bli så mottagen efter att varit borta en vecka. Skönt för farmor och farfar att få lite "avlösning". Men jag vet att barnen har det toppen hos farmor och farfar. Kramar till er alla. Mormor.

    SvaraRadera