tisdag 7 juni 2011

Tyst

Då var det tyst...så tyst som i graven. Ja barnen sover visserligen, men efter en vecka med en massa folk omkring sig, så blir det tyst. Jag tycker inte om avsked. Ok, möjligtvis om man själv är den som åker, men att bli lämnad kvar....Det är inte roligt.
Har lämnat av svärisarna på flygplatsen idag och mannen är återigen på jobbresa tills på torsdag, mao gräsänka igen alltså. Men visst, värre kan man ju ha det.

Dagarna som gått sen sist har det varit fullt upp på alla plan. Har också fått med dom en tur till Baneasa shopping center, hör å häpna. Svärfar gick väl visserligen inte med oss i affärer, men han var där. Ser dock var sonen har ärvt sitt intresse för affärer ifrån. Det som gick an var mataffären. Färsk fisk stod på agendan i torsdags innan vår resa till bergen. Killen såg vi knappt röken av på den dagen eftersom han för första gången följde med en kompis hem efter skolan.

Hela helgen har vi varit iväg....återkom i söndags till en härlig pool !! (mer om resan under Resor-sidan)
badande och god mat från Indiskt. Det var en kanonavslutning på en kanonhelg.

Igår måndag fick svärfar titta på kontoret och jag och svärmor shoppade. På eftermiddagen hämtades killen från skolan och sedan var han i badet i minst 3 timmar!! Vi turades alla om att bada med honom innan maten stod på bordet. Vi avslutade vår föräldravecka med en god grillning.......å nu är det bara vi kvar......"snyft"!

1 kommentar:

  1. Gissa vem som grät krokodiltårar en lång stund efter att vi sagt hejdå???? Snacka om att inte klara avsked!!Folk på flygplatsen glodde som om jag var ett ufo eller något. Men tack för en underbar vecka med många härliga uppleveler. T.o.m. Shoppingcentret var kul ihop med dej och det ska mycket till för att en antishoppare som jag ska tycka det.Det blev ju t.o.m. inköp för min del.( kanske en biverkning av chocktillstrånd efter Bukaresttrafiken).Kram Svärmor

    SvaraRadera