söndag 12 juni 2011

Bus och myslördag

En hel helg med hela familjen samlad. Det känns som att det inte tillhör vanligheterna just nu. Det är alltid någon resa som är inbokad varje vecka.
I vilket fall som helst hade vi en hel dag utan något som helst inbokat. Men tro inte att vi sitter sysslolösa för det. För det kan man ju inte?! eller.....?!

En sväng till IKEA hanns med på fm. Mest för att handla nya lampor till lägenheten eftersom våra takspottar har varit utan lyse ett bra tag. Det har varit svårt att fundera ut hur man byter lamporna och svenskar som vi är ska vi ju göra allt själva. Det är ju inte heller det lättaste eftersom allt här i landet (i alla fall när det kommer till byggen) är av fruktansvärt dålig kvalité. Så när lamporna till slut var bytta var det gips överallt i hallen, tre lampor brända och P. fått några stötar. Men nu lyser det igen.
Dessutom har vi fått nya sängkläder, eftersom jag inte gillar de som mannen köpte när jag inte var med.

På eftermiddagen var det någon som absolut ville ner i poolen. Det kan ni nog tänka er vem det var. Mr simmannen himself. Det var svinkallt i vattnet så han fick vara där själv medans vi andra var uppe på torra land. Men det hindrade inte den lille utan han genomförde en massa bus och olika konster i vattnet.

Kvällen bjöd på mera bus från barnen med kurragömma, bad i badkaret, dataspel, lek med playmo och snövit. Efter middagen slängde vi på "Så ska det låta" och hade en mysig kväll med lite gottis. Sent blev det också.....men vad skönt att få sova ut lite på söndagen (?!)......

2 kommentarer:

  1. Känns nästan som om man är där när man ser bilderna.Det var så mysigt och trevligt att vara hos er.Men tänk att det redan är 1 vecka sedan vib var på utflykt.Skönt för er att få en helg för er själv.vi hörs ! kramar Anette

    SvaraRadera
  2. Mysig helg med bara familjen. Det är ju faktiskt skönt som omväxling. L. är en riktig baddare i vattnet. Fint dyk. Och A. bara växer. Snart är det midsommar, och då får vi äntligen träffas. Kramar från Mormor.

    SvaraRadera