torsdag 16 juni 2011

Nedräkning...igen

Snart dags för sommarlov.
För killen innebär det imorgon, sista dagen innan sommarlovet. Spännande, spännande eftersom han, väldigt uppspelt, utropar att han minsann ska börja Kindergarten efter sommaren. Det är inte någon liten sak att leka med det inte!

För undertecknad undrar jag självklart när den ska börja. Det är ju knappast när vi åker till Sverige, eftersom man då är helt själv med barnen. Ja, klart det ska bli skönt att komma hem, men pappan kommer ju inte förrän tre veckor senare.

Denna vecka har det varit fullt upp i skolan, så det är skönt att det är sista dagen imorgon, för kreativiteten börjar ta slut denna vecka.
I tisdags var det "crazy hair/hat day". Då fick killen gå till skolan med en knasig blå peruk. Igår var det sedan "Character Day". Då fick han gå till skolan som självaste Darth Vader med slängkappa, mask och Light Saber. Idag har det varit "Twins Day". Då har han gått till skolan och sett likadan ut som P. här på gatan. Blå jeansshorts, blå tröja och Spiky hair. De var jättehäftiga. Sen har de också haft "Summer end party" idag, med uppblåsbara pooler, fika och en massa annat trevligt.

Det kan tyckas att de gör en hel del, men jag tror nog att det mesta ligger hos oss hemma. För vem är det som sätter på barnen alla knasiga saker, vem som kommer på vad de ska klä ut sig till och sist men inte minst; bakar till summer end party.
Tur att det är sommar snart!

2 kommentarer:

  1. Jisses, vad ni har hunnit med mycket på bara en vecka! HUR trött är killen? Han behöver nog sommarlov efter den här veckan. Ska bli kul att ha er hemma snart igen. lite synd om P är det dock , han får ju det ensamt där borta.Eftersom både mormor,morfar och vi längtar ska du se att det nog blir sommarlov för dej också. Vi lånar gärna barnen en och annan dag och natt.Ja ,dej också naturligtvis, men du kanske föredrar lite "Fiatid" på egen hand. Annars är du naturligtvis lika välkommen.Längtar gör farmor och farfar-Kramar till er alla

    SvaraRadera
  2. Full rulle ända till sista skoldagen. L. verkar ha haft det riktigt bra. Bara ni kommer hem till gamla SE igen så blir det nog lite sommarlov för er alla, här rullar hjulen inte lika fort, och så träffa familj och vänner är något att se fram emot. Glöm inte packa ner lite väder också, här är det ösregn och 13 grader varmt! Usch och fy!
    Ha det gott hela familjen. Kramar Mormor.

    SvaraRadera