söndag 19 juni 2011

Sista söndagen innan Sverige

Nedräkning, countdown....snart dags.

På tisdag bör det av till landet lagom igen. Hur vi ska klara oss utan livet här nere vet jag inte, men det blir nog bra ändå. Fick frågan vid frukostbordet idag om vi inte skulle åka nånstans för att inhandla något som vi absolut inte kunde leva utan dessa veckor. Kom dock inte på något......

Istället åkte vi till parken Herastrau för lite lek, karuseller, popcorn och lite fina vyer. (Bilder kommer)
Lunch intogs på en restaurang men jag tror barnen förätit sig på popcorn så det var inte mycket som slank ner i magen där inte.
Sedan hem med två mycket trötta barn. Den ena kollapsade redan i bilen och ligger för tillfället i sängen. Den andra har parkerat sig framför en film med lite dumlekola (sista påsen)
Själv sitter jag här ute vid poolen, tagit mig ett dopp i en svalkande, men varm, pöl.
Funderar lite över vad som ska packas med hem. Mest varmt och regnkläder....eller mer åt det svalkande hållet?
Kan man förresten ta med sig poolen hem? Det är väl den vi kommer sakna mest....!

2 kommentarer:

  1. Vi kan fylla badbaljan. Vi kan t.o.m. "elda upp" den vid behov!!!!!Så bad ska ni inte behöva sakna. Vid behov av simturer rekommenderar vi havet.Beträffande packning Tycker jag att ni ska packa ner kläder efter väder d.v.s.lite av varje. Svenskt sommarväder är ju som bekant inte helt tillförlitligt.Men som tur är finns ju allt att tillgå här i gamla Sweden och lite shopping piggar ju alltid upp.Kramar till er från Farmor som ska bunkra upp med nya dumlekolor innan ni kommer!

    SvaraRadera
  2. Härlig helg ni har haft. Önskar jag kunde säga detsamma. I går regnade det hela, hela dagen. Trist. När det gäller packningen för landet lagom, så gå på farmors linje, lite av varje är nog det bästa. Vi ses snart. Kramar från Mormor.

    SvaraRadera