torsdag 31 mars 2011

Busy busy day and a lot of shopping

Idag har det varit svårt att få ihop tiden!
Först stiga upp (30 min för sent för att det är jobbigt att gå upp)
Skynda sig på att fixa frukost, klä på 2 små, borsta tänder osv
Lämna på skolan
Hem och plocka undan efter frukosten
Åka till Baneasa för att gå på H&M invigning.
Shoppa kläder till oss alla (nä inte P. det får han göra själv...eller nä...kan jag göra i helgen)
Så här såg dagens skörd ut;

Mina kläder....passar perfekt till sommaren, och det bästa är att det går att variera i oändlighet (kan man iaf intala Pontus, och sedan inhandla lite till för att ytterligare matcha det hela =) =)=)=)

Ludvigs saker, mkt Spiderman är det.....  Ludvigs nya väska var vi bara tvungna att inhandla då hans gamla för alldeles för "töntig" enligt hans egen utsaga.....Ja vad gör man?! inte kan pojken gå med en sådan väska, bara att "shoppa" en ny. De gamla får vi väl skänka någonstans. Det finns ju stora hål att fylla i detta land.
Agnes saker, kaninen valde hon själv, resten valde jag.
När shopping var avklarad var det dags att ta sig till en välgörenhetsbasar. (Anne - de var mkt intresserade av vårt förslag) Där kunde man inhandla diverse inhemska saker såsom vin, ost, kläder, smycken osv. Där var man ju också tvungen att shoppa lite...så här ser det ut
Vågar inte tänka efter hur mkt pengar jag har spenderat idag. Men det tycker jag att jag/vi är värda med tanke på hur mycket Pontus har varit borta den här veckan, att vi var på semester förra veckan och inte kunde shoppa samt att jag tycker det är skoj...och skoj ska man väl ha eller hur?
Efter allt detta var det dags att ta sig till skolan igen för att titta på deras "character parad" där killen skulle berätta om "humpty dumpty" en vers som han lärt sig utantill på engelska. Till detta var de naturligtvis uppklädda, eller hade rekvisita, till dessa verser. Såååå amerikanskt så det är inte klokt. Men man får ju ta seden dit man kommer, så det var många applåder till alla duktiga barn. (tyvärr får jag inte publicera några bilder på andra barn från skolan, så ni får bara tänka er hur det såg ut)
Därefter var det dags för Jonathan att följa med killen hem för en liten lekstund. Simson var ju självklart med och iaf Agnes var totalnöjd. Men mest nöjd är hon när hon busar i soffan och allra helst GÅR I DEN!!! gå på golvet....nja....men i soffan går det hur bra som helst. Roligast är när man hoppar ner i soffan och skrattar så man kiknar. Att det barnet inte har slagit sig fördärvat än...det är ett under.

2 kommentarer:

  1. Shopaholic??? Men fint var det. Hälsningar från mamma, som inte alls gillar att shoppa!! Kramar på er alla, och ha en trevlig helg.

    SvaraRadera
  2. Bra att du går starkt in för att bidraga till att stärka Rumäniens ekonomi. Dessutom lär ju pengar vara runda för att kunna " rulla".(Men du betalar väl med kort förståss och dom är ju fyrkantiga) Vad jag vill ha sagt med denna , minst sagt meningslösa ,kommentar vet jag inte ens själv. Den speglar möjligtvis lite av min lätt fredagssplittrade och förvirrade hjärnstatus.Hur som helst-SHOPPA PÅ!!!! jag för min del instämmer helt med mormor beträffande inställningen till shopping . Men , oj så fina ni kommer att bli i era nya vårstassar.Kram Svärmor

    SvaraRadera