lördag 5 mars 2011

Lördag och helg

Efter en lite tråkig dag igår med sjukdom från killens sida (ont i hals, mage osv) så skulle vi göra lite skoj idag. Vi hade visserligen skoj hemma igår också med gymbesök (killen boxade på säcken och jag sprang) och så lekte vi en hel del med playmobilen.
Idag var vi så och hämtade vår bil på andra sidan stan. Gick mkt bättre att köra genom idag när det var lördag (de flesta hade väl varit ute å festat till kl 8 på morgonen) Fick koll på alla saker vi måste göra med bilen; registrering hos myndigheten och sen till polisen för att de ska skriva under att vi faktiskt äger bilen och först därefter kan vi få tecka försäkring. Det betyder att just nu bara kör omkring med trafikförsäkring.
Sen var det dags att leta efter det stoora shoppingcentret i den här delen av stan. Efter mycket om och men hittade vi iaf dit. Så här ser det ut där
http://www.aficotroceni.ro/
Här finns allt och lite till. Bland annat bowling, hooverställe, lekplats, tåg för barnen och mkt mkt annat. Här skulle vi ha roligt! Efter lite mat så tänkte vi att killen skulle få vara i leklandet, men hör och häpna så tackade han nej(!) Var väl för att han fortfarande är lite sjuk. Men istället fick han åka i gummibåt på dammen därinne. Dessutom åkte han i ngn StarWars-kula högt upp i luften. Därefter drag han och jag in på 6D-teatern!! Det var mkt häftigt. Vi åkte i rymden och killen tyckte det var sjukt skoj.  -"Mamma hit kan vi väl åka igen?" Självklart och absolut...nöjespark på ett enda ställe, det är kanon det!!

2 kommentarer:

  1. Det låter hur kul som helst. Det kan säkert bli många besök där, om mamma och son får bestämma? Många kramar från mormor och morfar.

    SvaraRadera
  2. Tittade på länken till köpcentrat. Där finns ju allt och lite till. Coolt! Kram Weronica

    SvaraRadera