onsdag 2 mars 2011

Kära GPS

Kan bara säga att det är tur att vi har en GPS, även om den inte alltid stämmer så kan man iaf komma fram dit man ska och till slut hem igen.
Restaurangbesök ikväll med svärfars gamle vän Octav.
Vi var på ngn snitsig liten ayurvedisk restaurang där man förutom mat även kunde få massage, göra floating m.m. Ikväll prövade vi dock enbart maten. Och så god den var!!!

Ett av barnen slängde sig över maten så fort den kom in. Det var gurka, tomater, tortilla, guacamole, falafels, auberginerullar m.m. Till det drack vi stärkande drinkar (på ayurvediskt vis - alltså utan alkohol )
Även det föll barnen i smaken
Lilla damen drack 2 stora drinkar själv, samt halva min....
Till huvudrätt (mestadels vegetariskt på menyn) åt iaf jag en blandning som jag själv aldrig skulle kommit på. Den bestod bland annat av broccoli, cashewnötter, cocosmjölk, ingefära, spiskummin, persilja, vitlök och koriander. (Moster Annette och Irma....detta var en restaurang för er!!!)
Sen kom då den trevliga hemresan.....som sagt, tur med GPS.
Men eftersom de bygger om vägarna konstant så hänger liksom inte den där riktigt med. När den vill att vi ska svänga höger tex så är det enkelriktat - och rutten räknas om. Vägar som står att vi ska passera och köra in på finns inte ens - och rutten räknas om. Jag tror nog vi hörde det minst 20 ggr innan vi lyckades ta oss ut på stora vägen. Väl där ute hade våra små "änglar" redan somnat.

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni har och vad spännande att upptäcka en massa nya saker. Även för barnen. Ingen extra utryckning i natt efter allt gott på tallrik och i glas? Mamma.

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Vi följer er. Koriander och ingefära i maten gör underverk. Vi åker till Norrköping den 12 mars för att gå på teater med Mia Skäringer och släktingarna.
    Irma och Christer

    SvaraRadera