onsdag 9 mars 2011

Ny dag ....

Det är tur att dagarna "går". Idag grät iaf inte killen när jag lämnade honom. Alltid ett steg framåt, men han är extremt orolig när vi går och säger att han inte förstår nått. Sen tror jag dock att det ibland är ett litet spel för galleriet från den lille smarta killen =) Idag sa fröken Johanna att han hade haft en bra dag,varit glad och tom pratat på engelska.....
Medans killen var i skolan var jag och tjejen och hämtade ett paket från farmor o farfar. Det har vi nu öppnat och det var en hel del saker där i som gladde ett av barnen (det andra sover just för tillfället)
Det var engelskalexikon, Darth Vader dräkt, marabouchoklad och dumlekola bland annat. Tack Farmor!
Dessutom kommer Pontus hem idag. Hm, konstigt att säga hem....är detta vårt hem nu? Då har han med sig en hel del från Sverige också. Så det blir en hel "Sverige-dag" idag....trevligt =)
Jag får min nya telefon, så nu är det bara att ringa för den som vill....  Numret får ni om ni vill =)
Här är det fint väder idag.....snart är nog våren på väg hoppas jag. Då kan det nog vara skönare att vara ute i parkerna och inte som igår, svinkallt...men killen skulle ändå bege sig iväg till en park (visserligen jättebra initiativ....men...) och ha picknick. Vi hade mycket trevligt....hoppas att det fortsätter så !!

1 kommentar:

  1. Hej, det blev en annan dag, som jag ju skrev i går, julafton. Inte helt fel. Choklad från Sverige, mums. Vad skönt att det gick bra i skolan också, det kändes ganska hårt i hjärtat i går. Ha nu en bra dag och krama alla från mig. Mormor.

    SvaraRadera