tisdag 15 mars 2011

Ny vecka

Märks att man börjat vara här ett tag nu. Igår hade vi dock en lite skön fm jag och Agnes iaf, medans lillkillen var på skolan. Där var han hela dagen och det gick så bra, så bra....han ville knappt gå hem!!
När Agnes sov igår fm (3,5 timme!) så fick man ta itu med den alltmer växande klädhögen.
Jag trodde att allt sånt bara försvann så där spårlöst när man flyttade utomlands....vem var det som lurade mig??
Em spenderade vi dels på shoppingcentrat. Mina fötter liksom svettas i mina höstskor just nu...inte alls skönt alls. Har försökt hitta några ett par dagar, men jag tror att utbudet är föör stort så det blir svårt att välja istället. Därefter åkte vi till en familj från Köln som bott här i 2 år. Gött att prata med ngn som varit här ett tag. Jag tror hon blev trött på alla mina frågor till slut =) Men nu vet jag att det finns massor att göra för alla som är hemma....Barnen har en nanny, man har en städerska; för det går ju inte att göra själv, man själv äter luncher, tar lite kurser, volontärjobb osv. Just ang. volontärjobb så är det nog så högt ribban kommer kunna ligga för ngt bra dagis lär nog vara svårt att hitta. Jag har då inte hittat ngt ännu...så om det är ngn som har ngt tips...please, call me!
Idag har jag och tjejen varit på shoppingcentret igen (what a surprise), skulle byta ett par skor som var för små, hitta en mössa till Agnes (för Pontus verkar åka iväg till jobbet varje dag,med den enda hon har) Shoppat lite sollotion till Österrike.....DET var snordyrt.
Nu ska vi till Ludvigs skola där vi ska hjälpa till på en Clothing workshop.....alstret han gör kommer att visas ikväll. Därefter ska vi följa med familjen sedan igår till stallet som tydligen är rätt nära hit. Ska kolla om killen kan få börja rida. Det hade han gillat!
Ja så om allt går som planerat lär vi nog inte vara hemma förrän vid 6 ikväll igen =)

2 kommentarer:

  1. Ps. Det verkar som att alla hade rätt i enkäten!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det verkar fungera bättre i skolan för Ludvig. Och Agnes är väl glad bra hon får vara med dig och lära sig hur man shoppar! Hon kommer att vara fullärd efter tre år! Ha en trevlig kväll önskar Mamma/Mormor.

    SvaraRadera