tisdag 12 april 2011

Snart halva veckan

Då var det tisdag. Eller kväll just nu iaf.
Från att ha varit en dag som varit helt tom i kalendern blev den visst rätt händelserik iaf.
På skolan sprang jag på Peters mamma (i Ludvigs klass). Bestämde att vi skulle göra något med de små, vilket blev Zoo. Har turen att ha ett precis runt hörnet mer eller mindre.
Men innan vi lämnade skolan upptäckte vi att de hade ännu en "arts fair" Dvs en mängd olika utställare som vill sälja något.
Klart att jag handlade lite. Måste ju bidra till att det ekonomiska läget definitivt förbättras i detta land.
Så här såg dagens skörd ut...
Väl på Zoo hade vi en trevlig pratstund och barnen tjattrade på. De verkade ha mkt skoj med att titta på alla djur. Vi kan ju inte likna parken med tex Kolmården, men väl värt ett besök iaf. Det fanns björnar, tigrar, lejon, fåglar av alla dess slag, ormar etc. När vi väl var på väg hem hittade jag knappt min bil. Inte för att det var direkt fullt på parkeringsplatsen, nej då. Utan bara det faktum att den var skinande ren. Någon hade tagit fria händer i att tvätta bilen medan vi var i parken.
Ja så kan man ju också göra för att tjäna lite pengar. Men visst är det fräckt?! Några småpengar fick han, mest bara för att jag slapp åka till en automat som gör det.

På eftermiddagen har vi haft besök. En annan av killens klasskamrater var här och lekte. En mkt trevlig brittisk liten kille som faktiskt är ännu större än killen, både i längd och vikt, men inte ålder. De hade mkt trevligt ihop och trots att dörren var stängd -"Men mamma, Agnes får inte vara här inne" så hörde man deras glada tillrop och skratt.
Äntligen känns det som att killen också får ut något av att vara här.

Kvällsmaten inhandlades på en indisk restaurang. Mycket gott, men jag tror inte att jag kommer äta Vindaloo några fler gånger.

Nu ska här tittas på Cougar Town......Gonatt!

Jo just ja.....träffade förresten på denna på vägen till Zoo. Trodde att det mest var förbehållet landsbygden och inte mitt inne i en storstad!

1 kommentar:

  1. Åh, vad det värmer farmorshjärtat att höra att det börja lossna på kompisfronten för Ludvig. Är dock inte helt förvånad eftersom han är så otroligt social. Det är ju honom man oroat sig mest för. Agnes är ju så liten så för henne är mamma,pappa och Ludvig de viktigaste och fullt tillräckligt för att hon ska må gott. så kul att ha en djurpark så nära. Det verkar finnas en del begivenheter i er omedelbara närhet ,så sysslolösa lär ni inte behöva vara.Bara en sådan sak som att få bilen tvättad medan man roar sig! Det händer då aldrig här i Osby . Men om det hade hänt skulle jag gladeligen betala en del för det! Å nu är det snart påsk! Längtar efter er och ser fram emot att få rå om er ngr dagar. Vi ses snart. Kramar Farmor

    SvaraRadera