onsdag 20 april 2011

Första dagen i gamla Sverige

Jaha...då har vi avklarat första dagen i Sverige på vår semester. Har gått ganska smärtfritt, till skillnad från gårdagen och vår hemresa.
Nejdå, det var egentligen inte så farligt, men lite frustrerad var man allt vid incheckningen då det visade sig att vi inte alls bara fick ha all vår packning i en och samma väska. Vår övervikt kostade 60€. Till slut löste det sig med att en del packning fick åka djurtransport istället. Väl på dansk mark upptäcks nästa fadäs, nämligen att vagnen, eller frontramen gått sönder. Sen missade vi ju självklart tåget med så det blev en del väntan på nästa.
Till slut i Hässleholm där barnen fortfarande var ute å lekte, så den lille drog ut direkt fastän han var helt slut.
Skönt var det iaf att få se

Nu hör det ju till vanligheterna att det händer lite "exotiska" saker och ting, man är ju van vid det nu mer. Men det enda som vi egentligen stötte på var ett par sådana här på vägen....
Dagen började mycket tidigt då jag hör ett par tassande fötter som smyger omkring utanför dörren. Ingen som går in, men sen hör jag hur det börjar lekas inne på ett rum.
I övrigt har vi tagit mest lugnt. Varit nere på stan och fixat mitt svenska telefonnr, ett mobilt bredband, och ett case till min telefon. Det gick snabbt! och med service då mitt nr tydligen var spärrat....och det gjordes på eget initiativ utan att jag behövde be om det. Kanon!
Farmor har varit här och lekt med barnen......tränat A i gång, (hon går kanon utan mig) och sparkat lite boll m killen.

Imorgon blir det nog till att se om vår lilla trädgård och rensa upp efter våra gäster som varit här
Kram på er!

1 kommentar:

  1. Å farmor tackar för den bästa och härligaste dagen på mycket länge(ända sedan österrike).Jag har haft jätteroligt !!!!! Älskar er så och längtar ofantligt mycket när ni inte är här .Men nu ska jag njuta och suga ut det göttaste av varje stund vi ses!

    SvaraRadera