onsdag 27 april 2011

Barnkalas

Igår var det som sagt killens stoora dag. Eller är det egentligen inte mammans stoora dag...(nåja har varit stora iaf) Just bara för att gratulera att man inte behöver gå omkring med den magen eller smärtan längre?
I vilket fall som helst.....killen blev en hel hand igår. DET är stoort.

Dagen började tyvärr med att vi vinkade av pappa på tågen (han skulle hem till Bukarest igen)
Därefter intogs frukosten med en väldig hast eftersom vi "så fort som möjligt var tvungna att ta oss upp till gamla dagiset för att hälsa på mina kompisar"
Sagt och gjort.....Dagis here we come. Oj vad alla var glada...vet inte vem som var gladast. Kompisarna på dagis, eller killen själv. Först blev det glasskalas för att fira 5-åringen, och sen lektes det.....och lektes och lektes.
När vi sen kom hem var det knappt man hann med att få i honom lite mat innan det var dags att dra iväg ut igen för att leka med några grannpojkar.
Klockan 5 var det dags för det stora kalaset med alla kompisar.
Det roliga var att när alla kom med sina presenter var det de som var sekundära och kompisarna som var primära. Så härligt att se detta!!
Lek stod på schemat, sedan korv, sen lek igen, sen bestämde killen att det var dags att leka "snurra flaskan" så att han skulle öppna alla presenter. Det var många fina presenter som dök upp; melodifestival skivan, lego, spel, målarböcker. Tack så mkt alla kompisar...speciellt för att det var "små" presenter som gör att vi kan ta med allt till Bukarest.
Sen var det lek igen innan Skattjakten kunde börja. Påskharen hade lämnat några lappar runt om i trädgården innan äggen hittades. Godispåsar till alla....!
Sen var killen helt slut och somnade så fort han lade huvudet på kudden.
Innan han somnade sa han att det var en jättebra dag med en massa lek som han hade haft.


Idag har vi åkt till Norrköping....mer om detta imorgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar