söndag 30 oktober 2011

Halloween

Helgen har varit helt i besittning av Halloween. Förberedelser, fest och sen återhämtande. Sistnämnda har tagit hela söndagen i besittning....för oss alla.

Gårdagen började med lite sistaminuten shopping. Lite ansiktsfärg, lite "scary" ljud och annat smått å gott. Killen på tennis och sen dags för förvandling.
Nu har vi ju som tur är lite erfarenhet på området sedan några år tillbaka när hela huset har kommit i Halloween-stämning. Jag vet i alla fall en som är mycket glad över att vi inte är hemma och gör detsamma i år. En annan har inte nämnt så mycket om det, säkerligen tack vare festen igår.
Hela familjen stod till slut redo för avfärd.
Skolan var vår festlokal.....eller fest å fest.....en hel del aktiviteter var på agendan iaf.
Det blev "trick or treat" Tyvärr inte så mycket Trick, mest bara treat.
Sen var det dags att gå in i "Haunted House" där vi mötte en hel del Zombies.....
Frågan är vem som blev rädd för vem?!
Därefter var det lite lekar, sierskor och så slutligen lite förfriskningar (pizza) innan det var dags att traska hem.
Kort och gott, ett litet firande....och det var rätt skönt att slippa städa efter det.Dagens morgon började dock lite sisådär...killen hade ont i magen tidigt, tidigt, katten kräktes i sängen (har blivit opererad)
Sen blev det bättre när man fick sova liiite till, och sen få lyssna på konversationen mellan de två små och förundras över slugheten som ligger bakom.
Killen "A, vill du titta på lite film?"
Tjejen "Mmmm"
Killen "Vad vill du titta på? Du kan få välja"
Tjejen" Den"
Killen " Ska du verkligen titta på Emil i Lönneberga"
Tjejen "Mmmm"
Så kunde vi ligga kvar lite till i sängen innan det blev lååångfrukost......


2 kommentarer:

  1. MILDA MAKTER! Kunde stackars lilla A verkligen sova efter detta spektakel? Hon måtte väl ha mardrömmar för en lång tid framöver!Verkligen skräckinjagande.P såg såförskräcklig ut att t.o.m jag blev rädd.Det jag inte kan sluta att undra är-Var detta en fest anordnad för barnen.Dom kan ju få men för livet för jösse namn!Men trevligt verkar ni ju ha haft.
    Av ngn anledning blir jag inte ett dugg förvånad över att L har förmågan att prata sig till att se på film. Tidigt på morgonen ser föräldrar det som en gåva att få vila lite till.Tänk så lättlurade föräldrar är.Spår en lysande framtid för killen när det gäller problemlösning,Förhandlande och att få människor på sin sida. Blivande politiker? Eller måhända tennisspelare? Ha en skön vecka! kramar till er alla Farmor

    SvaraRadera
  2. Wow, vilket läskigt kalas. Ni var ju hur fina och läskiga som helst. men jag säger som farmor, hoppas det inte blir några mardrömmar för lilla A.Men så söt hon är. Vilken klänning så fin. Och L skulle skrämma slaget på mig. Vi hade lite barn som ringde på dörren hemma på i fredags och i lördags kväll. Men dom var inte dugg farliga i jämförse med L (den lille förhandlaren). Ha det gott. Mormor.

    SvaraRadera