tisdag 18 oktober 2011

Alone again

Då sitter man i soffan igen, själv.
Barnen i sängarna. Maken på fotboll och gästerna är som bortflugna.
Alltid så trist när man haft besök och så blir man lämnad kvar själv.
Förstår hur vissa då kände när vi drog vår väg från Sverigelandet. Men som någon klok då också sa, så vore det ju tråkigt om det INTE kändes något......eller hur?

De sista dagarnas besök har varit lite intensiva de också. Tur att killen har varit ledig från skolan med tanke på hur sent han gått upp från sängen på morgnarna....nästan halv åtta!
I söndags fick vi tjejer lite tid för oss själva i shoppingcentret. Började med manikyr och det sades att det var det värsta i nagelväg som någonsin hade släpats dig. E fick tydligen höra att hon minsann var tvungen att ta hand om dom bättre och att hon inte kunde göra något åt dom nu (naglar var tydligen hennes liv) och att vi bara måste gå på alla klubbar som finns i Bukarest, inte bara parker alltså.
Sen var det nog spenderarbyxorna som hade åkt på E. Hon gillade visst också min favoritbutik, "Massimo Dutti"
Kvällen avslutades sedan på "Excalibur". Kände att vi var lite trötta på Care ´cu Bere.....
Och det var visst en mycket stor favorit hos barnen. Här fick man springa och kolla in alla riddarsaker, äta med händerna, rapa och fisa vid bordet, precis som på medeltiden. Ja det sistnämnda klämdes nog fram av vissa andra också.
Igår hade vi också en riktigt mysig avslutning. Förutom lek å stoj på fm (inte av undertecknad som var på jobbet, men de andra) så blev det även lek å stoj på em. Dessutom hoppade vi i jacuzzin hemma, med lite törstsläckare och hungerstillare innan pizzan stod på bordet....


För P var nog dagens höjdare när vi åkte på resans stora inhandling. Jag kan ta lång tid på mig i affärer........men detta tog priset. Granskade allt, tittade på allt, räknade lite, tog ngt, ställde tillbaka ngt "detta är väl en bra affär att handla det här" hörde man några gånger......Tur att man inte gör detta varje dag.

Som sagt, nu är de hemma igen. Killen ligger i min säng...kanske dags att slänga sig i densamma och snusa lite på hans hår?!

2 kommentarer:

  1. Kan du snusa lite på dem båda för mej också. Stoppa " snuset" i en påse och skicka hit!!!! Jag längtar och saknar så ofantligt mycket ibland att jag på fullt allvar tror att jag blir galen. När ni flyttade gjorde det ont i hela mej av sorg. Pratade med E och fick höra att ni haft verkligt trevligt och roligtb de här dagarna.Att P troligtvis varit så nära paradiset som det bara går att komma förstår jag till fullo! Tur att resväskorna var tomma när det var dags att packa för hemresan. Hoppas resten av veckan blir fin och att ni är rädda om er. Kram Annette

    SvaraRadera
  2. Härligt att ni haft så fina dagar tillsammans med E och P, och det är ju alltid jobbigt att bli "lämnad" kvar som du säger. Då förstår ni ju hur vi alla kände när ni flyttade iväg. Vi var visserligen långt borta även hemma men inte på samma sätt. Men familjen finns ju fortfarande runt omkring och livet går snart vidare i sin vanliga lunk. Och så får man se fram mot nästa besök eller hemresa. Hälsa hela familjen med pussar och kramar. Mamma/Mormor.

    SvaraRadera