söndag 23 oktober 2011

BIO

Jag o killen kom till slut fram till bion. Trodde inte vi skulle hitta eller hinna.
L skulle haft en liten lekkamrat i torsdags, men han kom aldrig av olika anledningar. Då såg jag det som en bra anledning att gå på bio istället för att trösta de små ledsna minerna.
SMURFbio blev det för vår del. I 3D. Det är rätt fantastiskt att det har kommit tillbaka. Kommer ihåg nån gång på 80-talet när TV1 eller om det var TV2 skickade ut de fina röd/gröna glasögonen till alal hushåll för att se nått speciellt program i just 3D. Kommer inte ihåg programmet, men de snygga glasögonen kommer jag ihåg.
Tillbaka till bion.....Inhandlade biljetter, de talade om att vi minsann kunde inhandla både det ena och det andra innan vi gick in. Tom glass, inga bekymmer med det inte.
In gick vi till slut, helt tomt. Hittade ett par bra platser (inte de som stod på våra biljetter, men eftersom vi var helt själva gör väl inte det ngt) slog oss ned.
Ett par till kom efter oss, tittade mkt noga på sina biljetter, titta på oss, räknade alla raderna, tittade på biljetterna, tittade på oss, gick in på raden där vi satt, räknade stolarna......tittade på oss, mannen skulle börja schasa bort oss, tjejen puffa på honom så de gick förbi.
Ja vissa saker ska man minsann hålla på, som sittplatserna i en helt TOM biosalong.......
Ja för det finns ju inte andra saker som skulle vara bättre att hålla ordning på i detta land?

Igår fm blev det upp till byn Berceni på ett litet "inhandlingsbesök" Vad det är hoppas jag att ni snart ska bli varse om.

Go helg alla ni.....

3 kommentarer:

  1. Hoppas att filmen var bra.Men bio på rumänska? Hur mycket fattar man av det? Kanske smurfarna funkar ändå . Här arbetas det mest om helgerna-Jag här hemma och T i Hästveda.Önakar er en skön kommande vecka. Var rädda om er! Kramar Annette

    SvaraRadera
  2. Smurfar på bio. Det känns lite nostalgi. Bara Ludvig tyckte det var skojigt, det är det viktigaste. Här var det lugnt i helgen, hälsade på faster, och så kom lillkusinen på besök i går. Han växer. Bara en grad varmt på morgonen, brr..
    Kramar till er alla. Mormor.

    SvaraRadera