onsdag 28 mars 2012

Österrike - skön semester

Nu har vi varit hemma några dagar och träningsvärken i ben, fötter, armen, hela kroppen har börjat lägga sig.
Vi har stått på våra skidor ett antal gånger varje dag.
Vi har gått upp o ner i backen efter både lilltjej och lillkille
Vi har gått upp o ner för trappen med mat och dryck
Vi har höjt armen och glaset till skyarna flera gånger om dagen.

Det har varit mycket fina dagar med mycket sol så efter en åkning måste man ju självklart svalka sig lite. Därav träningsvärken i armarna.

L har som vanligt gått i skidskola och som vanligt var det svårt att få honom till att gå dit. Och som vanligt var det svårt att få honom till att göra ngt han inte tyckte han kunde.
Första dagen låg han mest i backen och skulle inte göra någonting, inte testa att åka, absolut inget.
Till slut lossnade det och det var ju tur för några dagar senare var det skidtävling och han fick återigen med sig en silvermedalj hem.

Lilltjejen har också stått på skidorna, varje dag.
De första dagarna var hon vansinnig. Men så fort storebror tog sig an henne, förklarade vad och hur man skulle göra och visade, så gick det genast mycket bättre.
Sista dagen blev hon vansinnig för att hon inte fick åka så lång och så fort hon ville och att vi faktiskt var tvungna att åka hem.

I övrigt har det varit en mycket härligt semester. Skönt att återse farmor/farfar, E och P och att bara vara.
Vi har badat, bastat (mestadels herrarna), solat, varit lata och ätit på restaurang flera gånger, handlat bröd varje morgon och så har det också hörts och stunkigt mycket fis i lägenheten. Tror nog att det är herrarna som har stått mestadels för det.
Har också upptäckt att det fanns en hel del bilder i kameran som tagits av ngn när jag var i full färd med att lägga A. Samma dag fick maken också för sig att skaffa en ny look.....

Som allt annat tog också denna semester slut och åter till vardagen och skola för pojken.


å så lite film på kaoset....OBS...titta bort när min rumpa tydligen dyker upp i närbild..SCHYSST E!!!!


3 kommentarer:

 1. Härligt att få se lite bilder från er fina vecka i Österrike. Det syns att ni njuter allihopa. Hälsa L att han ser jättecool ut när han susar ner på skidorna. Och fort ser det ut att gå. A såg också tuff ut, men varför ville hon ha nappen i munnen? Hon är liten tuttlisa!
  Maken blev sig inte riktigt lik med den nya looken, är det ngt han tänker behålla? Lite skype senare i veckan? Kramar. Mamma7Mormor.

  SvaraRadera
 2. Fina minnen! Enda felet var att veckan gick alldeles för fort. Men gott och roligt var det. Å tänk att Pontus är så lik Rock Ragge . Tycker att det var bättre innan förvandlingen. Älskar honom ändå! Kramar Maarmor !

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha haft en härlig vecka. Fina bilder! Kramar Weronica

  SvaraRadera