söndag 11 mars 2012

Melodifestival

Saknade en sak i de svenska tidningarna idag....

Rätt låt vann......

De är ju oftast mycket snabba med att konstatera när fel låt vinner och det är så mycket skriverier om låtens chanser ute i Europa.
Nu får vi väl istället konstatera att det faktiskt var rätt låt som vann eftersom avsaknaden av skriverierna inte har uppnått samma status som tidigare.

Vi hade iaf mycket trevlig med att heja fram rätt låt. God mat med lite god dryck och vips var barnen borta, även de som tidigare varit klistrade framför tv;n när festivalen pågick.
Många diskussioner om vilken låt som var bäst vandrade runt bordet, olika åsikter.
Men det verkar som att vi alla var lite överens om att det var rätt låt som vann, även om vi alla kanske inte tyckte det var bäst låt.

Nu få vi vänta tills i maj för den stora  finalen, och tänka sig, vid situationer som denna känner man sig mer svensk än tidigare....

2 kommentarer:

  1. Missade förmodligen inte så mycket när vi " missade" finalen i melodifestivalen . Vi var i Malmö och tittade på " Ingvar - en musikalisk möbelsaga". Inte utan att det också gjorde att man kände sig svensk. Otroligt bra ! Idag ( söndag) har vi varit runt på lägenhetsvisningar med E och P. Intressant, men lite märklig känsla att gå in i okända människors hem och kolla in alla skrymslen och vrår. Mysko känsla! Kul att höra att ni verkar ha haft en trevlig helg. Nu längtar jag tills vi ses och hoppas att inget sätter käppar i hjulet för att det blir så. Det är ju lite oroligt här just nu .Men det ordnar sig säkert!

    SvaraRadera
  2. Vi kunde ju heller inte missa finalen, man var ju bara tvungen att titta. Men vinnaren var ju redan klar sedan deltävling ett i alla fall om man får tro alla svenska tidningar. Och låten har ju också spelats minst tio gånger per timme i radion. Och nu så blev det ju så också. Hoppas att den går hem i övriga Europa. Puss och kram. Mamma.

    SvaraRadera