söndag 11 mars 2012

All snö borta

Här är inte undrens tid förbi.

Har ju tidigare sagt att det tar myyycket lång tid för vägarna att röjas när snön väl singlar ner från skyn.
Vi blev ju insnöade ett antal gånger pga detta lilla missöde.

Snacka då om att man blir mäkta förvånad när man inte har tålamodet till att vänta att snön ska smälta bort, nu när det börjar bli lite varmare.
Nej då....så fort det blev någon grad ovanför o-strecket och det tydligen inte inträffar några plötsliga väderförändringar i mars månad så åkte de stora skoporna fram igen. Tillsammans med stora lastbilar.
Vägarna skrapas rena från all snö som finns för att det ska bli som tidigare med bredare gator där man återigen får gissa sig fram om det är 1- eller 2-filigt och om det är på ens sida körbanan det gäller, eller på mötande trafikens sida.

Skönt är iaf att snön är borta från vägarna....

1 kommentar:

  1. Vill du vara så snäll och hålla reda på i vilken fil du befinna dej i! Blir nervös bara jag tänker på trafiken i den staden. Det är den närmsta nära-döden-upplevelse jag haft! Hu! Hoppas att alla andra också håller koll på var de ska vara. Skönt att höra att snön är på väg bort. Här har vi riktigt vårsäden och ska så ha i några dagar framöver. Underbart. Hoppas att vi får fint väder i Matrei också. Det hade man behövt efter den här höstvintern.kramar till Er alla . Var rädda om Er! Farmor

    SvaraRadera