tisdag 10 april 2012

Påsk

Vi har också firat lite påsk här i Rumänien i helgen.
Jag har haft tur och varit ledig både i fredags och i går, måndag. Lycka är också att den rumänska påsken inte är förrän till helgen, så då har jag ledigt nästa måndag också.

I fredags började jag och A dagen med att baka muffins. Hon mätte, vispa och slicka och när de var färdiga bjöd hon sina kompisar på dom tillsammans med lite Mora Träsk. Vi passade även på att färga lite ägg. Det tyckte barnen var mycket spännande och sa wow mest hela tiden.

På kvällen var det påskfirande med familjen. Som tur är hade varit på IKEA och handlat påskmust och sill. Godis till äggen hade vi fått med oss från Österrike. Dock inga ägg och äggen på IKEA var självklart slut när jag skulle ha dom, så det blev lite porslinsägg istället. Men eftersom locket går att ta av så fick det duga.
Påskmiddag med Karlssons, sill, ägg, köttbullar, korv dukades fram på bordet. Nubben uteblev men det gjorde inget.
Sen blev det äggajakt. Killen hittade godiset direkt, men värre var det med presentpåsarna, till stor och små. Till slut hittades de också det var bara glada miner. Killen fick nya shorts o jättehäftiga kallingar och flickan blev söt i Hello Kitty crocs. (ska vara Kitty på allt numera)
Det var den påsken.
Aftonen tillbringades av oss vuxna på en gala istället...men först lite påskabilderInga kommentarer:

Skicka en kommentar