måndag 16 april 2012

Gala flärd

Denna helgen har det inte varit mycket flärd och lyx.
Annat var det förra helgen.

Då var det dags för PTO Auction Gala.
Ett finare och mycket amerikanskt sätt att samla in pengar. Och gärna mycket pengar.

Började dagen med att sätta oss på finsalongen. Jag och 6 tjejer till skulle bli vackra inför kvällen.
Vi blev fixade i håret, sminkade och manikyrerade. Till det drack vi självklart champagne. Ska det vara lyx ska det vara lyx.På kvällen var det sedan dags för GALAN.
Först bjöds det på "silent auction" Dvs. en massa olika erbjudanden såsom vinprovningar, gymkort, väskor etc som man fick bjuda på. Den som la det sista och högsta budet när tiden var slut fick objektet.
P hade siktet inställt på en snygg väska till mig och en vinkyl. Vi fick inget med oss hem där.

Sedan var det också en riktigt auktion med fina tavlor som barnen i skolan hade ägnat mycket tid åt. Vi bjöd på en tavla som vi tyckte var fin, men när priset gick upp till 300 € gav vi upp.
Det var ett par tavlor som det blev riktig strid om, bland annat den som L klass hade gjort. Tror att den som vann den striden fick öppna börsen med 900 €.

I övrigt bjöd kvällen på god mat, dessert, vin, mycket dans till ett kanon band. Vi hade mycket roligt och tror nog att vi kan göra om detta.


1 kommentar:

  1. Det där var minsann annat än logdansen i källsved , där vi svänger våra lurviga en gång om året. Men det är väldigt trevligt och roligt , vill jag lova. Fast tjusiga frisyrer, manikyr och galaklädsel hade känts lite malplacerat där så det får bli jeans och gympaskor i år också! Kram

    SvaraRadera