torsdag 5 april 2012

Bye bye huset

Idag har de nya skrivit på köpekontrakt.....

Känns konstigt att vi inte ska bo där mer.
Vi, liksom andra i familjen, har lagt ner så mycket timmar och själ i huset för att vi skulle bo där. Inte sälja det. Det är väl mest det som känns tungt just nu.
Även det faktum att vi kommer väl aldrig hitta ett så bra område att bo i igen som Hassellunden. Bättre ställen för barn och oss vuxna med grannar, område, dagis, skola, närhet till affärer, tågstation och annat är helt toppen. Bara att gratulera de nya. Om de nu inte ångrar sig .....
Killen vet om att vi inte ska ha huset längre. Än så länge har han inte sagt så mkt, men när vi pratar om det känns han oerhört vuxen och förstår att vi inte bara kan ha ett hus som står utan att ngn bor där. Som mäklaren sa; man har ju faktiskt ett ansvar gentemot huset också.

Ni som inte sett huset kan passa på att kolla in detta innan det försvinner.....
http://www.maklarhuset.se/till-salu/villa/hassleholm-hassleholm-hassellunden-trollslingan_5-521912

1 kommentar:

  1. Finns inga ord för vad jag känner! Plötsligt känns allt så definitivt! Det kändes så fint att tänka på Er i det där huset och att ha Er så nära. Men nu...........blir ledsen. Förstår att det känns tungt, men ni ville ju prova på att bo utomlands och att behålla huset i flera år var ju omöjligt på många sätt! Och man kan ju inte både ha kakan och äta den. Du ska se att den där känslan lägger sig. Det är alltid svårt att ta så stora beslut och göra så stora förändringar. Men det blir nog bra till slut ska du se. Ni har ju så många fina minnen från huset,omgivningarna och de Goa grannarna. Det får ni glädjas åt! Nu tänker jag gråta en skvätt och tycka synd om oss! Hoppas ni får en fin påsk. Jag kommer att sakna Er . Känns lite tungtcatt ni inte är med. Är mer än lite avundsjuk på moster och morbror som får ha sina barnbarn med. Varför skulle ni flytta? Förbaskade ungar !! Påskkramarvtill Er alla! Var rädda om Er och Glad Påsk!

    SvaraRadera