tisdag 28 februari 2012

Konversationer

Det är alltid roligt att lyssna på olika konversationer, antingen om man ingår i dom eller lägger ena örat till.
Värre är ju dock konversationer som man inte vill ska avlöpa, finns ju prov på  de också.

I helgen sa killen att han "minsann aldrig ska dricka varken öl eller vin när han blir stor. För han har smakat båda två och det var inte gott alls"   Känns skönt att ha fått detta nedskrivet så jag kan visa honom när den dagen kommer.

I övrigt är han mycket upphängd på coolhet. När melodifestivalen gick på tv så är det ju klart att vi tittar på det. När det var dags för Dinasti (eller hur det nu var) att gå upp på scenen hoppar han upp från soffan och utbrast ett "å det var coola killar. Det var skitcoola killar. Dem kommer vara bra"   Kanske lite mindre vad man vill höra eftersom de står för ett mode jag inte riktigt håller med om. Visst kanske en skinnpaj kan vara bra i vissa lägen, men inte hela utstyrseln.

Sen har vi lilltjejen som idag har lärt sig en ny sång förutom "tick tock...tick tock....Wooooo ( så klämmer vi i med I´m a little kokoclock" Hörde en låt på radion på väg hem fr läkaren. Sen försvann inte den från hennes huvud utan nynnade på den hela kvällen "yayayayaya....yayayayayaya.....(rain keeps fallin on) meeeee"

En annan konversation hade hon i helgen. Hon hade "hittat" min telefon (satt i laddaren dock), gömt sig under bordet så att vi inte kan hitta henne när hon håller på med hyss (favoritplatsen). Sen hör jag mitt i matlagningen att hon går omkring och pratar för sig själv.
"Hi"....."mmhmmm" ....... "mmmmhmmmmmm"......"ok, bye"
Nyfiken som jag är frågar jag förståss vem hon hade pratat med....
"pappa" blev svaret då.


2 kommentarer:

  1. Mycket roligt kommer från barnamun. Ännu en bra start på en "vanlig" dag. Sköt om er. Mamma.

    SvaraRadera
  2. Äpplet faller inte långt från päronträdet !!!! Känner en som aldrig skulle gifta sig eftersom tjejer var pest! Som tur är ändrade han dock sig och blev så småningom upphov till världens finaste , vackraste och bästa barnbarn! L kommer förmodligen att ha ändrat uppfattning om ngr år. Men vem vet? Att lilla syster yster hyser en viss förkärlek till telefoner var allmänt känt, inte minst sedan att ha sett henne prata i fjärrkontrollen till tv: n i Matrei förra året! Go' à ungar ! SOM vi längtar! Kramar farmor

    SvaraRadera