söndag 5 februari 2012

Melodifestival, snöstorm och killens dag

Ja då har den helgen också gått då.

Denna helg skulle vara den värsta stormen i Rumänien sedan 1954.
Bunkrade upp med mat, dryck och div andra förnödenheter för att förbereda oss på det värsta.
Började sisådär i fredags med inställd playdate för killen, kunde knappt ta oss hem fr skolan igen med vagnen. Så jag det bådade inte gott. Och visst, inte har vägarna varit de bästa, men sååå farlig har det ändå inte varit.

Så här såg det ut idag på vägarna hemmåt. Snöblandat regn nollgradigt.....sen fryser det på....brrrrr. Vill nog inte ut på vägarna imorgon.
Igår hade killen sin alldeles egna dag.
Han hade kommit hem med sitt "Report Card"
Japp, betyg redan nu, om än i förenklad variant.
Det omdöme som han fick var jättebra.....så han fick välja alldeles själv vad han ville göra igår.
Började med att han skulle äta på restaurang, så det gjorde vi. Pizza stod på menyn, självklart.
Sen skulle han gå på bio.
Så det gjorde vi. Jag och lillkillen.
Denna film i 3D blev det då.

På kvällen blev det maskerad med barnen......innan det var dags för Melodifestival. För inte kan man missa den när Sean Banan är med....
Det vi kunde konstatera under kvällen är att tjejen gillar nästan all musik och killens musiksmak skiljer sig åt från vår och vi hoppas på att startfältet i de kommande tävlingarna blir aaaaningens bättre. Men å andra sidan känns det som att det alltid är de sämre låtarna som börjar i tävling 1. Vi får hoppas på det i alla fall.
Några av kommentarerna som fälldes under tävlingens gång var:
"Å det här var väl bra. Den här var ju absolut bäst"
"Men det här var ju alldeles fantastiskt bra, eller hur"
"Den här tyckte jag inte alls om. Fy vad dåligt dom sjunger"
"UUUhhhh vilka äckliga tänder han har"

JA ni kan ju gissa vilka kommentarer som fälldes vid vilken låt.2 kommentarer:

  1. Om jag fattat rätt kom stormen av sig eller? Tur i så fall. Storm är riktigt otäckt tycker jag. Ni verkar ju ha haft en trevlig helg trots kyla och snö. Av ngn anledning , som inte behöver preciseras , blir jag inte förvånad när jag får veta att killen fått bra " betyg" han är fantastiskt duktig och smart. Lilla syster yster kommer säkert att bli lika duktig , hon är redan en riktig liten " kluring". Fantastiska ungar!!! Hoppas ni får en bra vecka och att vädrets makter är Er nådiga! Kramar Farmor

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni har haft det i helgen, och eftersom ni kunde ge er ut på vägarna så antar jag, precis som farmor, att stormen kom av sig. Att L är duktig har vi ju alla redan noterat, men det blir ändå väldigt speciellt när man även får beröm i skolan. Vi såg också Melodifestivalen, och det var ju en blandad soppa. L måste väl ha haft Jean Banan som favorit, eller? Ta väl hand om er. Kram. Mormor.

    SvaraRadera