lördag 18 februari 2012

Helg

Japp helg igen.
Å inte mycket har hänt i veckan förutom att vi har kommit in i normala rytmer igen. Dvs jag åker själv till jobbet utan barnen.

Konstaterade idag när sportlovet begynner att vi inte gör så mkt här nere. Känns som att vi mest bara är "hemma" eller så åker vi till Baneasa varje helg, äter lite lunch på restaurang.
Fy vad tråkigt!
Klagade för maken, men han bara tycker det är allmänt skönt att gå omkring å slappa och att det är krångligt att ta sig någonstans för att åka skidor tex.
Nä, nu är det slut med det...nu ska här fram med planeringskalendern, för nu ska vi ut å se Rumänien.

Men vänta.....efter liten snabb titt i kalendern ser jag att vi tydligen har fullt upp ända tills vi kommer hem från Österrike och då är det nog kanske vår här.....

Skööööönt......

3 kommentarer:

  1. Om du tycker att ert liv i Bukarest är händelselöst skulle du spendera ngr helger i Osby!!!! Här händer sannerligen inte för mycket. Speciellt inte denna och kommande helg , då maken ikväll åker till Kina och stannar där i 12 dagar! SK-T TRIST vill jag meddela! Hoppas ni får en trevlig helg. Kram svärmor

    SvaraRadera
  2. inte roligt alls måste jag poängtera. Men nu när du är gräsänka o bara har dig själv att ta hand om kan du ju passa på att göra ngt roligt. tex hälsa på dottern i malmö, gå ut å äta på restaurang å ta en drink el två.

    SvaraRadera
  3. Och här händer inte mycket heller, speciellt inte nu, men även annars tryter inspirationen, och P väntar nog bara på våren så att han får åka till landet. Och vad händer där? Men, igår firade vi av 30-åringen med thai och barbapappa-tårta, och det var gott och trevligt. Och så fick han presenterna. Om jag tänker lite på er agenda; 2-årsdag, kalas, bröllop (i alla fall för en), flytt, Österrike.... !!! Men därefter blir det kanske tid till annat? Du kommer nog på något. Kramar till er alla från M och M.

    SvaraRadera