söndag 22 januari 2012

Söndag

En söndag ska ju vara en ledig dag, med tid för reflektion och sånt har jag hört.
Men det är inte min melodi....så jag drog upp familjen och iväg med dom till Baneasa för lite shopping. Skulle handla mig ett par stövlar, men det slutade med att det var maken som stod för shoppingen denna dag.

Lunchade gjorde vi med innan det var dags för mig och lilltjejen att åka hem och vila. Herrarna gick på mupparna. Bio alltså. Mycket uppskattat.

Sedan var det dags för tjejens första egna födelsedagspartaj. En liten kompis till henne fyllde 2.
Det var mycket gott att äta, så kallade "puffulets", pizza och en massa annat gott. Till oss föräldrar serverades även vin och en och annan whiskey. Ja vi var hos några britter.

Ingen rast och ingen ro, sen var det dags att titta på ett nytt hus som vi vill flytta till. Är ju van vid att bara kunna släppa ut barnen och de hittar ngn att leka med. Så har vi det inte just nu som ni säkert förstått. I vårt compound är det mååånga lediga lägenheter. Men vi har ju tur som har en fin pool, sauna, jaccuzzi, gym och det vill man ju inte förlora.
Det nya huset ligger bredvid vårt, ännu närmre skolan, dubbelt så stort, samma saker som ovan men mängder av barn.
Dit vill jag flytta! Får man med sig alla?
http://www.ibizahouse.com.ro/content/en/

2 kommentarer:

  1. Kul att höra om Er aktiva helg. Håller tummarna för att ni ska få det där huset!! Kul för barnen om det finns fler kompisar där. Kramar Farmor

    SvaraRadera
  2. Nu förstår jag varför det inte gick att få tag i er på skypen. Ni var ju aldrig hemma. Det låter spännande med nytt hus och framför allt mer kompisar. Hoppas det går vägen. Kramar. Mormor.

    SvaraRadera