söndag 29 januari 2012

Nya läger

Nu ska vi flytta.
Vi ska ta vårt pick å pack o flytta ca 40 m. Fågelvägen iaf.
Fördelarna väger över för flytten även om det är mer är skäligt dyrt för huset.
Hoppas på att kunna få lite av samma känlsa som på Trollslingan.
Så antar det får vara värt det.
En annan fördel är att vi inte behöver sälja några möbler fr Hässleholm. Nope, nu behöver vi alla möbler vi kan skramla ihoptill våra hela 345 kvm.
En annan fördel är för kommande gäster som inte längre behöver lägra sig i lillkillens rum (om man nu inte vill det) eller på en madrass ute i vardagsrummet där man kan höra bakmaskinens alla steg.

För övrigt har det bjudits på Frozen Strawberry Margarita under en mkt trevligt kväll igår på Hard Rock. Efter att ha varit insnöade ett antal dagar var det dags att ta sig i kragen o komma ut. Hade halvkväll med familjen B. och familjen (hm....vet bara deras förnamn) med gott samtal, god mat.

Annars är den stora händelsen att maken äntligen kom hem och att det faktiskt har blivit snöröjt upp till oss så att jag faktiskt kom ut med bilen i fredags morse. Det stod 8 man med spadar och grävde ut oss till gatan. På eftermiddagen kom stora bilen med skyffeln, så nu är det fri passage. Så kan vi hoppas att det består eftersom det förväntas mer snö hela veckan......

2 kommentarer:

  1. Roligt att höra ! Verkar dock vara så att ni kommer att sakna en del möbler. Vi har en soffa till salu( på blocket) den är kanske ngt för Er?! Men allvarligt! Hinner ni flytta innan Österrike? Hoppas att detta inte innebär att ni inte kommer med dit?! Det hade varit för trist eftersom vi ser fram emot och längtar alldelles otroligt mycket!kramar till Er alla och pussar till de små älsklingarna

    SvaraRadera
  2. Är det klart? Vad skojigt. Nu får barnen (och katterna) ännu mera plats att springa runt på. Men 345 kvm? det låter som ett helt palats. Men då kanske p-plats är inräknat? Säg till om ni vill mer möbler, vi har ju en hel drös gammalt!!! När går flytten, och jag antar att Österrike hinner ni med emellan? Det vill ni nog inte missa. Vilket hus är det förresten, för man kan väl gå in och kolla på Ibizasol någonstans?
    Kramar till er alla. Momo.

    SvaraRadera