måndag 23 januari 2012

Ny ullboll

Har ju glömt att berätta att vi har en ny liten ullboll som substitut för lilla Oscar som så tragiskt gick bort förra året.
Barnen var ju tvungna att ha en ny liten grå pojke som kunde heta Oscar II.
Hittade en grå/blå brittisk korthår kille genom en djuraffär. Och vips på två dagar hade vi honom hos oss.
Då hade den stackaren åkt buss i 8 timmar instängd i en liten låda.
Snacka om att han var glad när han släpptes ut. Och barnen var överlyckliga dom också.
Nu blev det inte så att OScar blev hans namn.
Nej, nu har vi en liten Pysen istället.

 Sessan gillade dock inte läget, trots att det blev en ny liten kamrat. Nope. Hon skulle minsann visa vem det var som var damen här i huset och jagade den stackaren, fräste åt honom så den stackaren fick hjärtat i halsgropen. Men å andra sidan så är det väl bara kvinnofasoner? För vi beter oss väl så rätt ofta vi med....?

När hon sen väl hade accepterat honom. Ja då var det annat ljud i skällan.
Hon ville leka - han vettskrämd = ingen bra kombination.
Det kanske också är nått för oss att tänka på framöver....
Vara snälla direkt och inte visa för mycket humör, då kan det sluta illa eller åtminstone inte bli som man egentligen vill!

Men nu, efter några dagar är de hur såta, nästan, vänner som helst som dessutom myser lite tillsammans.


2 kommentarer:

  1. Så ljuvligt söt! Farligt för en kattälskare att se. Speciellt som nämnda kattälskare är nästan helt övertygad om att inga fler katter ska komma över tröskeln i hennes hus. Men OM ..........ja då får det bli två eftersom det är enklast så om man vill åka bort någongång. De har ju då sällskap av varandra och behöver bara någon som matar och tömmer lådan. Men än så länge har vi ju fina Edward som med åren utvecklats till att bli en ngt excentrisk kattherre. Stackars lilla Sessan . Hon blev såklart förvirrad när plötsligt Oskar försvann och det sedan dyker upp en ny kattunge på hennes arena. Klart att hon fäller ut klorna. Se till att ha dem klippta bara. / annette

    SvaraRadera
  2. Så jättesöt! Förstår att barnen blev glada. Det tar säkert lite tid för Sessan att vänja sig, men det kommer säkert att gå bra. Hon ska väl ta hand om och uppfostra honom! Vi får hoppas hon får bättre "pli" den här lille gossen. Kramar och pussar. Mormor.

    SvaraRadera