tisdag 29 januari 2013

Ladies nights out

Nu är vi igång igen.
Ett härligt gäng tjejer, mammor och wifes i sina bästa år.

En gång i månaden prövar vi en ny restaurang och bara kommer ut lite för oss själva. Det är en lyx i vardagen som gör att man får lite extra go energi.

Hittills har vi hunnit med 4 stycken under hösten. Lite bilder på maten och länkar till restaurangerna kommer här.

1. Isoletta www.isoletta.ro  ***,*
Här avnjöt jag min första Vitello Tonnato och därefter blev det ngn fisk. Det serverades enligt en av tjejerna, den absolut bästa tonfisken någonsin.

2. Collage http://www.collageworld.ro/ ***
En restaurang som också inhyser en nattklubb, ett cigarrum och en vinkällare. Mycket trevlig avsmakningsmeny, men frågan är om det inte är för "fint" för mig.

2. Il Calcio http://www.trattoriailcalcio.ro/en.trattoria/index.html#/ristorante/URL2 ***
En mycket trevligt restaurang, dock var interiören bättre än min mat. Supergod förrättstallrik, men min tonfisk tricolore var inte den bästa...Däremot såg många av de andras rätter fina ut =/

 4. Studio 80 http://www.studio-80.ro/  ***,*
Dit tog vi oss mitt under den första annalkande snöstormen. Som tur är ligger den väldigt nära oss och snön ven om stugknuten när vi åt vår mat. Gott var det också. Kycklingspett med lite "sprön" och goda grillade grönsaker.

5. Casa di David http://www.casadidavid.ro/  ****
Också den nere vid parken Herestrau. Många av de bästa restaurangerna ligger här och de har fantastiskt fina uteserveringar under sommaren. Får ta oss hit igen för CdD var verkligen kanon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar