tisdag 29 januari 2013

Oh what a weekend

En helg att se fram emot, en helg med goda vänner, en helg att umgås, mysa, åka skidor och att inte minst minnas. Och visst kommer vi minnas den i alla bemärkelser.
Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, vår lilla resa till Sinaia.

Pga av dåligt väder och en trasig lift fanns det endast en lite större backe att åka i om man inte ville vänta minst 1 timme i kö för att komma upp på toppen av berget. Till det kom också att vi då var tvungna att lösa ytterligare ett liftkort eftersom den liften ägdes av en annan aktör.
Liftkortssystemet var av slaget att man fick köpa "punkter" och varje lift kostade ett antal av dessa punkter. Ja, lätt att veta hur många gånger man kommer att åka.....så när man åkt upp sina punkter var det bara att sätta av till kassan igen.
Dessutom ville lillkillen absolut INTE åka. Han var minst sagt motstridigt och till råga på allt blev han påkörd bakifrån av en dåre på snowboard som helt enkelt inte väjde (totalt tomt runt omkring oss). Kan säga att jag blev väldigt ARG.

Restaurangen vi gick på på kvällen var en av de absolut värsta jag någonsin satt min fot på. Taverna Sarbului. Först fick vi vänta minst 20 min på att bara få beställa, sen kunde vi inte få ändra på något i beställningen överhuvudtaget när det blev uppenbart att det de skickade in var för ett helt kompani och inte till 4 vuxna med barn. Till råga på allt fick en av familjerna gå hem innan maten kommit in för deras minsta började kräkas.

I övrigt var det ändå en rätt hyfsad helg. Härligt sällskap att umgås med, barnen stormtrivdes att leka och åka med varandra. (jodå, lillkillen satte sedan fart i backen)
Hade hittat ett kanonställe att bo på "Hotell Regal" lägenheter med två sovrum som var perfekta. Snön som yrde utomhus och gav bra snö att åka i. Luften som var frisk och klar så att vi bara njöt av att vara utomhus.
Det var så det skulle vara!

Trist då bara att helgen slutade som den gjorde med att A också fick kräksjukan och jag fortfarande idag tycker mig kunna förnimma den härliga doften i vardagsrummet. P åkte självklart också på en släng av ovan nämnda åkomma.
Men som sagt......en weekend att minnas blev det iaf!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar