tisdag 26 juni 2012

Äntligen har han lärt sig

att cykla.....

Efter att ha totalvägrat att hoppa på cykeln under 2 års tid var det äntligen dags idag.
Stödhjulen rök då och sedan dess såg han knappt åt cykeln.
Idag sa han; jag ska cykla.
Så vi drog ut på cykeln.
Lilltjejen på trehjulingen och jag bakom killen som försökte hålla balansen.
Mycket mycket vingligt till en början och allt var mitt fel.
Sedan såg jag plötsligt att han satt rakt och då släppte jag.....självklart utan att han märkte. Men stolt blen han när jag poängterade att han hade åkt 5 m själv.
Sen var det kört.

Nu senast ikväll har han kört runt hela området själv, startar själv och far iväg som en raket.

Ett fartmonster är fött........4 kommentarer:

 1. Hälsa till stora killen att Max tycker att han är jätteduktig! Ludvig får lära Max att cykla om några år sen! Ta hand om er så ses vi snart. Kramar från Max och hans familj.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Googlade på Rumäninen o Bucharest o fann då din blogg....åh vad bra.Dessutom är du mode och heminredningsintresserad, precis som jag :)
  Vad jag förstår så bor du /ni i Bukarest? Vi ska resa dit 25 juli-5 aug. i år för att se på EM i basket för 18 åriga damer i basket. Vår dotter spelar i Svenska landslaget.Jag har ingen aning om nånting om staden...mer än att där lär vara mkt varmt då. jag googlar på adresserna till Arenorna som ligger i (Sektor 6) Calea Giulisti nr 18 0 B-dul GI Vasile Milea nr 5-7. men hittar inte riktigt rätt. Vet du om det finns ngt hyffsat hotell inärheten av dem? Eller är det oläpliga kvarter att bo i? du vet när man ska boka hotell vill man ju ha närhet till kommunikationerna alt. att de ska ligga på gångavstånd dvs max 1000m typ från stället man besöker ofta. Jag undrar också hur man tar sig runt i staden, är det spårvagn, tunnelbana el, buss som gäller. Oj, det var mkt, har du lust att hjälpa mig o svar på frågorna är du jätt gullig....annars får det väl vara....kul att jag hittade en svensk som bor där :)
  MVH
  Marina i Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej marina. Kul att du hittat hit. Klart jag kan hjälpa dig runt lite å skicka några bra länkar o tips till Bukarest. Har du ngn mailadress så kan jag sända det dit.

   Radera
 3. Hej igen!

  Ja visst har jag det. marina_hersler@hotmail.com
  Jag har tittat på kartor över staden men förstår ju inte riktigt var de här sporthallarna ligger.Verkar inte finnas så många hotell med pool.....kan man bada i nån sjö??? eller finns det nån allmän utomhus badanläggning där????för det lär väl vara runt 40 plus då? tack för att du svarade.
  mvh
  Marina

  SvaraRadera