torsdag 1 november 2012

Livet är skört

På vägen hem idag möttes jag av polis, avspärrningar, TV-bilar och en massa människor.
Det bra är att det inte var i närheten av oss eller någon man känner.
Det jobbiga är att det var i ett av de hörnen av skogen där en ensam liten människa stod och sålde sig själv varje dag.
Vet förstås inte om det är vad jag tror har hänt, men allt tyder på det med, som sagt, allt ovan nämnt.
Hon syntes självklart inte heller till.
Inte de andra heller som brukar stå i det andra hörnet av skogen.

Funderar på vad det är som driver en person till detta. Hört från en bekants bekant, som pratat med några av tjejerna, att de gör det på eget bevåg och att det är där de har möjlighet att tjäna pengar för att försörja hela sin familj.
Så tragiskt att det ska behöva vara på det här sättet!

Var glad för ditt liv och det och de du har runt omkring dig. Livet kan vara skört!
Kram på er alla!

2 kommentarer:

 1. Åh, vad jag blir ledsen när jag tänker på vad som kan ha hänt en av dessa flickor som säljer sin kropp för överlevnad. Å så arg jag blir när jag tänker på att det finns män, kanske själv fäder till flickor, som utnyttjar dem. Vad är det för svin som kan göra unga flickor och pojkar så illa. Tack och lov att " mina flickor" ( ja , jag räknar dej som dotter i huset) inte vuxit upp i ett land där det varit enda sättat att försörja sig på. Hade blivit tokig av att veta att det varit så. Men det finns ju prostitution även i. Sverige. En bekants dotter säljer sig för att finansiera sitt drogmissbruk och familjen kan inte göra något för att förhindra det. Men de mår så dåligt av det och av det faktum att de är helt maktlösa. Fy vilken rutten värld vi lever i! Vi får vara rädda om varandra och förstå att vara tacksamma för allt vi faktiskt har. / kram svärmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja ....det är helt enkelt för hemskt att det ska vara på detta sätt.
   Har dessutom fått det konfirmerat genom TV att det tyvärr var som jag trodde. Hon har helt enkelt förolyckats av någon annan. Dessutom är det tre små barn som nu står moderlösa! Usch och Fy!

   Radera