onsdag 1 maj 2013

Födelsedag

Så blev den lilla killen en stor kille. Förra fredagen, den 26:e, var det den stora dagen som han längtat efter så mycket.
Frukost på sängen och sång var han tvungen till att ha. Så det blev det så klart och en glad överraskning var att även pappa kunde vara med på morgonen, ngt som inte var självklart när han tidigare under veckan spenderat sin tid i urskogen långt upp i Rumänien.
Presenter fick han också till frukosten. Till denna födelsedag blev det en efterlängtad jordglob så att han kan se hur världen ser ut, ngt som börjar bli ett stort intresse. Det blev även ny kicker och ett äventyr att längta efter tills vi åker till Dubai. Då ska den lille mannen (och mamman hans) få simma med delfinerna!

Efter skolan blev det födelsedagskalas för kompisarna. Vi trotsade trafiken och kom så slut fram till Dominos pizza, vissa senare än andra. Men barnen hade en mycket rolig stund när de fick ta emot pizzabeställningar, baka sina egna pizzor, leka lekar, fiska fiskdamm och så klart äta tårta. Efter det gjorde det nog inte så mycket att inte alla kompisar kom och så här i efterhand är jag glad att vi inte hade 17 ungar som sprang omkring varma ugnar och att jag avbeställde vår första tårta för så många barn som skulle gått på 650 RON, dvs 1300 kr!
Nej det blev en alldeles lagom födelsedagsfest med kompisarna och massa roliga presenter som han sen spenderade hela kvällen och helgen med att bygga ihop =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar