torsdag 11 april 2013

PTO Gala

Så var det dags igen att göra oss mycket snoffsiga.
I lördags var det återigen dags för skolan att samla in pengar till bland annat kommande stipendier.

Varje år arrangeras en gala till denna förmån. Trevligheter som bjuder på mat, dans, uppvisningar och så "live auction" och "silent auction".

För att komma i galastassen förberedde vi oss tjejer i sedavanlig ordning på salong. I år tog det 5 timmar, men å andra sidan gjorde (iaf jag) naglar, hår, make up, ögonbryn.....mer om denna transformation vid annat tillfälle....

På galan bjöds det friskt på champagne när vi skulle lulla omkring bland alla erbjudanden att bjuda på. Hittade bland annat vinprovningar, medlemskap på gym, weekend-resor m.m.
Eftersom killens födelsedag är annalkande passade jag på att bjuda på "Make your own pizza-party" hos Dominos. Hade tur och lade de största budet så nu är det kirrat och klart. Ingen mer planering, inköp eller städning efter fest! Tänk vilken tur man kan ha.

Det största "fyndet" stod nog mannens paddel för. Den åkte upp väldigt frekvent när det var dags för barnens egenhändigt gjorda konstverk. Grade 1 hade gjort en tavla med små miniatyr porträtt på bronsplattor. Den pryder nu vårt vardagsrum.

I övrigt var det en fest som vanligt. Bra musik, både live och med DJ. Dans stod på schemat och så klart tog sig maken upp på scenen och drog av några låtar.....
Helt enkelt en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar